MORGEN WORD ER VERDER GECAROTEERT - NO TROLLYES - - DAGSCHOTEL VAN 21/09 KALFSBLANQUETTE MET GEKOOKTE AARDAPPELEN

----------------------------------------------------------------------------------------

 

WESTGOLF, the Biggest, little golfclub of Flanders with 9 Holes of fun !

 

-------------------------------------------------------------------------


 

19/08: CAPTAINS PRIZE 2017

Gepubliceerd op 26-08-2017

AFFICHE

Een druk Weekend voor onze CAPTAIN!

Klik op Lees Meer voor de speach van de Past Captain Ange Algaba.

Onze Captain Nicole Loquet heeft een druk Weekend voor de boeg! 

Vrijdagnamiddag speelden 7 Junioren 9 Holes voor de Junior Captains'Prize. 2 Junioren werden 'geknipt' : Maxim Ghyselen speelde 21 punten, Pepijn Vitse 20 punten. Elke Junior werd door onze Captain verwend met een prijsje!

Zaterdag 19/08 spelen de 'grote' vanaf 08:20 , laatste start om 13:20; 72 deelnemers ,start allen  na elkaar met prijsuitreiking om 19:00. 

Zondag 20/08 nemen 15 Rabbits deel aan de Rabbit Race die tevens door onze Captain wordt gesponsord!

Speach van Past Captain Ange Algaba

De Captain's Prize is een van de voornaamste evenementen op Westgolf. De meesten onder ons droegen dan ook hun mooi uniform... waarom niet iedereen? 

Onze aanwezigheid op dit tornooi is niet alleen een partijtje golf spelen, neen, het is een blijk van waardering aan iemand die zich volledig inzet voor de club!

Op die dag, beste Westgolfers, vieren wij onze Captain! 

In het bureeltje van Olivia staat een magische spiegel. Ik heb die ondervraagd! "Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste en beste Captain van heel het land? Believe it or not, die fantastische spiegel antwoorde: "ANGE"! Zo fier als een pauw wou ik het bureel verlaten toen die stomme spiegel er aan toevoegde: "Maar Nicole Loquet is nog mooier en nog beter als gij!". Totaal ontgoocheld, met de tranen in de ogen en een gebroken stem, moest ik inderdaad toegeven dat de spiegel de waarheid had geproken!

Sinds meer dan 8 jaar, samen met het Sportcomité, ijvert Nicole voor onze club. Wij beseffen niet goed de tijd dat zij, altijd met de glimlach, aan deze taak wijdt. Vergeet nooit dat onze participatie aan  haar tornooi (in uniform AUB) onze manier is om haar écht te bedanken voor wat zij presteert. Wij hebben echt geluk, nog nooit hebben wij zo'n Captain gehad. We all Love You Captain Nicole!

NB. De uitslagen waren zoals altijd, op een paar uitblinkers na, goed, middelmatig en zelfs slecht... waaronder mezelf... :)

Past Captain Ange Algaba

I-golf
I-Golf
Weerbericht
Contact

WESTGOLF

Bassevillestraat 81

8434 Westende

058 24 10 77

info@westgolf.be