Woensdag 22/11: MENS EVE TEXAS SCRAMBLE @ 12:30 -- **** VRIJDAG 24/11: WESTGOLF FINALEFEEST !!!

----------------------------------------------------------------------------------------

 

WESTGOLF, the Biggest, little golfclub of Flanders with 9 Holes of fun !

 

-------------------------------------------------------------------------


 

Ladies 3- Daagse

Gepubliceerd op 02-09-2017

LADIES (survival) 3-DAAGSE IN FRANKRIJK: hitte in ETRETAT & stortregen in SAINT-SAENS!!...28/29/30 AUGUSTUS 2017.

Met 28 Dames van Westgolf was de parking in Ramskapelle de start van onze 3-daagse naar Normandië.

Busmaatschappij Avanti cars verzorgde zoals in de voorbije 6 jaren het vervoer en de kennismaking met chauffeur Daan verliep hartelijk. Het klikte meteen met de dames. Bij het vroege vertrek speelde Daan reeds de reddende engel voor verloren dochter Mieke en begeleidde hij haar veilig per gsm naar de vertrekplaats. Oef…

Na een stop met ontbijt in het wegrestaurant Stratto bij Rue, ging de reis vlot en op schema naar het zonovergoten Etretat, waar we 2 dagen en nachten verbleven in het hotel Dormy House met spectaculair uitzicht op de krijtrotsen en de zee.

2 dagen speelden we 18 holes “on top of the cliffs “ in de Golf van Etretat, boven het hotel. Schitterende, adembenemende natuur, 30 graden, een niet te onderschatten golf parcours dat de natuurlijk grillige vorm van de rotsen volgde maar  met vooral veel sfeer op het terras van de  19de hole.

Snel vergaten we het geharrewar met buggies, trolleys, golftassen, steil langs de rotsen omhoog en omlaag en door het verfrissende bos!!!...

Een heerlijk diner in het panoramisch restaurant van het hotel was het slot van deze lange , drukke maar zo sportieve eerste dag van onze reis: maandag 28/8.

Op dinsdag 29/8 ( uniformdag), namen we traditiegetrouw de groepsfoto met de wilde rotsformaties als decor van deze opnieuw heel warme golfdag. Een toffe ervaring was het om een 2de keer dit parcours te spelen dat telkens weer verraste .

’s Avonds volgde op het bloemrijke zonneterras van het hotel een dubbele prijsuitreiking van maandag en dinsdag en dit met de zee en rotsen als decor.

Dank aan Arlette Sorrel en Nadine Verhaeghe voor de sponsoring op maandag en Sabine voor dinsdag en Olivia voor de birdies.

Een glas champagne vormde de inleiding van opnieuw een heerlijk diner dat door nog een groepje besloten werd in de bar.

Woensdag 30 augustus startte in mineur met een druilerig weer en een veel lagere temperatuur. Na een uitgebreid ontbijtbuffet, vertrokken we naar Saint-Saens in het hart van Normandië tussen Rouen en Dieppe voor onze laatste golfdag.

Wat een natuur!! Dit midden in het indrukwekkende woud van Eawy met als blikvanger het kasteel met restaurant en hotel. Een  technisch golfterrein bestaande uit 3 uitgesproken delen: de rivier, het bos en het plateau, was een uitdaging en dit onder aanhoudende stortregen waartegen zelfs de beste regenpakken, schoenen en tassen niet was tegen opgewassen. Als waterratten kwamen de meesten binnen, velen stopten na een aantal holes. Maar de sfeer zat goed en sponsor Katia vergastte onze Dames op 10 prijzen een een mooie golftekening van haar hand voor mezelf. Katia had er nog geen genoeg van en vertrok, opgehaald door Ludo, terug naar Etretat voor nog enkele dagen. Tof!!

En er was nog meer: Mia zorgde voor 3 prijzen over de 3 dagen: 1ste dag de poedelprijs voor Francine, 2de dag ging de prijs naar de 14de Dame in onze groep Vicki, van 28 en op de 3de dag was het Sabine die de Brut prijs ontving. En het feest was nog niet voorbij…. Na een etentje in het restaurant van het kasteel vertrokken we richting België in een uitgelaten feestsfeer op de bus met zang, dans, muziek en ….wijn!!!

Bedankt dames voor deze 3-daagse, voor jullie enthousiasme, begrip, medewerking, jullie cadeau maar vooral voor jullie vriendschap die me keer op keer overdondert. Daar gaan we telkens opnieuw voor.

Tot in oktober met foto’s voor ieder van jullie, nu enkele weken naar het Zuiden.

Zoen,

 

Nicole

I-golf
I-Golf
Weerbericht
Contact

WESTGOLF

Bassevillestraat 81

8434 Westende

058 24 10 77

info@westgolf.be