----------------------------------------------------------------------------------------

 WESTGOLF, the Biggest, little golfclub of Flanders with 9 Holes of fun ! 

-------------------------------------------------------------------------


 

TOESPRAAK CAPTAIN NICOLE LOQUET: NIEUWJAARSRECEPTIE 21 JANUARI 2018.

Gepubliceerd op 06-02-2018

Wegens verlof ( daags na de NY receptie) met een beetje vertraging de Nieuwjaars speach van onze Captain.

De foto's werden reeds gepubliceerd op onze Westgolf Facebook pagina alsook bij de pagina van onze 'huisfotograaf' Fotografie Luc Cassiman, waarvoor ontzettend dank!!

Zie 'Lees meer' voor de Speach. 

Beste Westgolfers,

Een goede middag en welkom op de Nieuwjaarsreceptie van uw golfclub Westgolf. Het is voor mij de 5de maal op rij dat ik U samen met het Bestuur van Westgolf, het hele Westgolf team en de Sport Commissie, mijn hartelijkste en warme wensen mag overmaken voor opnieuw een sportief, aanlokkelijk golfjaar.

De boodschap die Westgolf ieder van U wil meegeven is dat wij bouwen aan een golfclub die werkt voor iedereen en die past bij ieder van U.

Wat de infrastructuur betreft is er veel veranderd in de afgelopen jaren: we konden een nieuwe driving range in ontvangst nemen en dit jaar starten we met een reeks nieuwe lockers in een nieuw gebouw.

We kunnen als golfer rekenen op een dagelijks verzorgd terrein dat minutieus wordt opgevolgd en behandeld daar waar nodig, door Bart en het greenkeepers' team.

Op professioneel vlak mogen wij U dit jaar 2 nieuwe pro’s voorstellen die vanaf 1 maart U dagelijks kunnen begeleiden in uw beginnende en gevorderde golfprestaties.nl: Jeff Signier en Yann Vandaele. We zijn blij Yann Vadaele vandaag bij ons reeds te mogen verwelkomen. Geef hem  alvast een hartelijk welkomstapplaus…

Administratief staat het Westgolf Team en het secretariaat U dagelijks doorlopend te woord. Een nieuwe up to date website zal binnenkort gestart worden om U op een eenvoudige en duidelijke manier op de hoogte te houden van de activiteiten van uw club.

De verantwoordelijken van de verschillenden afdelingen: Ladies, Men, Junioren en Seniors bouwen samen met de Marshal aan het programma dat iedereen kan smaken.

Wij kunnen voor 2018 opnieuw rekenen op sponsors die de grote tornooien voor hun rekening nemen en het programma is meer dan goed gevuld.

Het clubhuis biedt ons de sfeer en de lekkere tafel waarvoor we ook buiten onze golfclub bekend staan.

Maar wij bouwen vooral aan een club met een familiale, vriendschappelijke sfeer die wij nooit zullen opgeven en waar sportiviteit voorrang krijgt.

Wij gaan ervoor dat ieder van U in 2018 van junior tot senior , de vruchten kan smaken van onze inspanningen die wij pas tenvolle kunnen realiseren met uw enthousiasme en vertrouwen.

Dank voor uw heel talrijke aanwezigheid hier vandaag en laten we toosten op dit nieuwe golfjaar dat in de startblokken staat en vooral toosten op elkaar.

 

Nicole Loquet


     

    

I-golf
I-Golf
Weerbericht
Contact

WESTGOLF

Bassevillestraat 81

8434 Westende

058 24 10 77

info@westgolf.be