----------------------------------------------------------------------------------------

 WESTGOLF, the Biggest, little golfclub of Flanders with 9 Holes of fun ! 

-------------------------------------------------------------------------


 

Hoe Igolf gebruiken?

Gepubliceerd op 20-03-2012

Beste golfer,

Vanaf heden kan u via te klikken op de blauwe logo van IGOLF (rechts) rechtstreeks inloggen met uw Federatienummer en Ipass om de kalender te raadplegen en in te schrijven voor de tornooien. 

Meer uitleg vind U op deze pagina, klik op 'lees meer'.

1.Hoe en waar ?


U kan toegang krijgen tot “uw handicap online” en tot de wedstrijden en golfbanen van uw club via de site http://www.golfvlaanderen.be

Klik daar in de menubalk rechts onder op het groene vakje “uw handicap online”.
 

Indien u nog geen paswoord heeft voor i-Pass, dan klikt u onderaan op de trolley en vult u uw federaal nummer, naam, voornaam, geboortedatum en email in. Als u op “paswoord aanvragen” klikt, zal u een paswoord toegestuurd worden naar het ingevulde email-adres.
 

Als u al een i-Pass paswoord heeft, dan kan u onmiddellijk op het golfballetje klikken. 
 

Op het beginscherm van i-Pass wordt u gevraagd om in te loggen met uw federaal nummer (dat u kan vinden op uw federatiekaart) en uw i-Pass paswoord.
 

2.Welke mogelijkheden ?


i-Pass biedt u volgende mogelijkheden :

  • Mijn Info : hier kan u uw persoonlijke gegevens (adres, telefoon, e-mail) nakijken en eventueel wijzigen. U kan uw gegevens wijzigen door te klikken op het potloodje voor uw club of uw naam. U ziet hier ook voor welke wedstrijden u ingeschreven bent en welke tee times u reserveerde.
  • Handicaphistoriek : hier kan u de evolutie van uw handicap nagaan. Door te klikken op het potloodje voor de wedstrijd, krijgt u uw scorekaart in detail te zien.
  • Handicaplijst : hier kan u een lijst opvragen van de handicaps van uw clubleden. U kan hier zelf enkele selectiecriteria invullen.
  • Wedstrijdkalender : hier kan u zich inschrijven voor de wedstrijden waarvoor u toegang heeft. U kan hier ook de startlijsten en de rangschikkingslijsten bekijken. 


In de eerste kolom staat vermeld vanaf wanneer en tot wanneer u zich kan inschrijven voor de wedstrijd. Als de wedstrijd open staat om in te schrijven, dan verschijnt 

Indien er  staat, wil dit zeggen dat u zich niet kan inschrijven voor deze wedstrijd. Dit komt omdat u niet voldoet aan de inschrijvingscriteria (leeftijd, handicap, dames of heren, enz.)

Na het klikken op   kan u soms ook nog kiezen in welk tijdsblok u wenst te starten..


U klikt vervolgens terug op het inschrijfsymbool dat naast uw gewenste uur staat.


Op het volgende scherm krijgt u nog eens een overzicht op de wedstrijd die u selecteerde. U wordt gevraagd om uw inschrijving te bevestigen. 


Inschrijving bevestigen : 

Als men ingeschreven is voor een wedstrijd, heeft men de mogelijkheid om  zijn inschrijving te annuleren :

  • SMS: Hier vindt u alle informatie over hoe u op uw GSM een SMSje kan ontvangen met hun starttijd en/of handicapwijzigingen en/of belangrijke nieuwsberichten van uw club.
  • Statistieken: Hier kan u allerlei statistieken vinden over uw eigen scores in single wedstrijden, over de scores op de golfbanen van uw club, enz. Meer uitleg hierover vindt u als u klikt op het vraagteken.


Wij hopen dat u met plezier gebruik zal maken van de nieuwe mogelijkheden die wij u bieden. Als u vragen heeft, dan zijn wij steeds tot uw beschikking.

Met vriendelijke groeten,

 

Westgolf

I-golf
I-Golf
Weerbericht
Contact

WESTGOLF

Bassevillestraat 81

8434 Westende

058 24 10 77

info@westgolf.be