09/10: Ladies In Vlaggenwedstrijd

Kleurrijke vlaggen, warme zonnestralen, blote armen en benen, leuke sponsors: zomer in oktober.

Na zovele mooie dagen in dagen in de lange echte zomer, konden onze Dames vandaag genieten van een zonovergoten, warme oktoberdag voor onze vlaggenwedstrijd.

Op de fairway en rond de greens van holes 16/17/18 werden de vlaggen plots heel talrijk. Enkele Dames konden doorstoten naar de fairway en voor de green van hole 19..

Hoe verrekenen wij deze wedstrijdformule: elke speler heeft recht op een aantal slagen: onze playing hcp + de par van het terrein 62. B.v.: playing hcp 22 + 62= 84. Deze speler heeft recht op 84 slagen en plaatst na haar/zijn laatste slag de vlag. SPANNEND sowieso: geen slag mag verkeerd zijn, missers doen de teller snel oplopen per hole…!! We kunnen ervan meespreken.

De prijsuitreiking op het terras in de zon, met  12 “geestrijke” cadeaus van sponsors Mieke en Andrée, verliep in de gekende opperbeste sfeer. Dit alles werd besloten met een zuiders lekker etentje: een zalm van 4kg gebakken in een dikke korst van zeezout: UITSTEKEND.

Winnaars: Viviane Ronsyn in topvorm, gevolgd door Magda Corneillie en Katrien Geerinckx alle 3 op hole 19!! Vielen eveneens in de prijzen eindpunt hole 17: Dédé Van Snick, Nadine Verhaeghe en Marie-Jeanne Vandenbussche.

Afspraak: dinsdag 23 oktober voor de laatste  Ladies OUT van 2018 op het terrein van Oostburg. Iedereen welkom voor onze ladies OUT ook niet leden en de Heren zijn zoals steeds ALTIJD meer dan welkom. Sponsors Nicole en Olivia met enkele zomerse prijzen anno 2019!!!....

Tot dan!!?

Nicole