10/09: Ladies In Vlaggenwedstrijd

Rita Boute en Elvire Braekmans waren de enthousiaste sponsors van onze jaarlijkse vlaggenwedstrijd. En ze wisten hun dag goed te kiezen: zeer mooie zuiderse prijzen mochten de winnaars ontvangen en dit met zuiderse temperaturen op en een zonovergoten september dag. Bedankt voor deze fijne sponsoring.

Onze vlaggenwedstrijd is altijd spannend: er wordt geen rekening gehouden met de strokes, we tellen onze slagen uitgerekend op de par van het terrein 62 en daarbij tellen we onze playing hcp. Na die laatste slag wordt de vlag geplant. Elke slag moest even geconcentreerd gebeuren, we raapten de bal niet op uitspelen was de boodschap en dat kon je duur te staan komen als je eens “bad luck “ had op een hole. Het was een leuke wedstrijd met 26 dames aan de start.

Met de prijsuitreiking op het terras kon deze mooie sportieve dag niet meer stuk.

Winnaars in Categorie I:

1: Viviane Ronsyn zij geraakte op hole 19 op de green, Viviane mocht ook de prijs voor de nearest (hole 7) ontvangen.

2: Jenny Huys die op green van hole 18 geraakte

Winnaars in Categorie II:

1. Marie Rose Vandenbroucke zij plantte de vlag 68 cm van de hole 18.                                       

2. Arlette Sorrel zij belandde met haar laatste slag voor de green 18

Rita en Elvire gaven ook nog een prijs aan Lieve Landuyt (rabbit) die eindigde over de green van hole 18. Proficiat aan alle Dames die hun uiterste best deden om een zee van blauwe vlaggentjes te toveren op de laatste holes.

Een altijd even lekker etentje met een grote groep blije dames en een traktatie van Viviane voor haar verjaardag op 2 september, besloot deze mooie dag.

Even nu met vakantie, Sabine en Vicki zorgen voor de goede gang van zaken op dinsdag 24 september voor een Ladies IN: Matchplay. Bedankt alvast. Voor deze wedstrijd is er nog geen sponsor. Interesse?!!

Nicole Loquet