20/11: LADIES IN VOSSENJACHT

Als afsluiter van dit mooie Ladies’ golfjaar, kiezen we traditiegetrouw voor een vossenjacht met als slot een Give & Take en een lekker etentje.

De vos van dienst Olivia startte stipt om 12.30u begeleid door een gure koude oostenwind en lage temperaturen. Dat waren we niet meer gewend… Goed ingeduffeld gingen we er tegenaan. Het werd een lange, koude wedstrijd en een lekker kopje soep na 9 holes kon ons echt verwarmen. Verkleumde handen, blozende gezichten na 18 holes en warme chocolademelk en Glühwein gingen vlot naar binnen. Maar de koude was snel vergeten bij de prijsuitreiking waarbij we allemaal een winnaar waren. Proficiat Dames!!

Mieke Lonneville versloeg de vos met +6. Helga, Vicki, Marie Jeanne en Viviane respectievelijk met +4,+2, +1 en +1.

Zeker te vermelden was het resultaat in single stableford met 42 ptn van Mieke Lonneville en de schaar werd bovengehaald… Proficiat Mieke!!

Vele Dames genoten nog van een echt jachtdineetje met een voortreffelijke patrijs.

Dit was de laatste wedstrijd die telde voor de algemene eindstand van de ladies IN en OUT van 2018. Viering van de kampioenen op zaterdag 15 december op een spetterend finalefeest.

Wij Dames, spreken af op dinsdag 4 december voor het praat-eet en golfcafé vanaf 11u met soepmoment en 1ste wedstrijd eclectic van de wintercompetitie om 12.30u shot gun.

Iedereen welkom ook als je niet meespeelt. Schrijf je tijdig in op I- golf aub.

Tot dan  Nicole