22, 23 & 24 Augustus: Ladies Out Nunspeet

Op zondag 22 augustus vertrokken we met 20 Dames naar Nunspeet en gemeente in Gelderland aan het Veluwse meer midden in de bossen en uitgestrekte waterplassen. Bestemming: Villa Vennendal Landgoedhotel en nabijgelegen Rijk van Nunspeet de 27 holes golfbaan. Na een ontbijt in wegrestaurant La Place in Nederland en zonder mondmasker…..reden we vlot naar het golfterrein waar we in de mooie golfclub genoten van een ‘luxe lunchbord’ in het restaurant met zicht op het parcours en ook zicht op de donkere wolken die niets goeds voorspelden…en toen gebeurde het : de hemelsluizen openden en na amper 2 holes en 2 flights werd alles afgeblazen en stonden we letterlijk onder water en doornat opnieuw aan AF…. Raar maar waar, we trokken het ons niet aan. Inpakken en  naar het nabijgelegen Hotel, een groepje maakte het zwembad onveilig, anderen zochten hun kamer op, de bar, de bibliotheek, of maakten na de felle stortbuien een wandeling door de bossen.

’s Avonds beleefden we een hilarische uitgelaten avond in de gezellige wintertuin van het hotel die 2 dagen voor ons voor het diner was gereserveerd. Het leek wel een apotheose van 3 dagen en we moesten nog starten. We genoten van het samenzijn na een moeilijk, verwarrend anderhalf jaar. De “prijsuitreiking” gesponsord door Mimi Vrambout na een niet-gepeeld match was een gekke boel tot men vroeg om even te dimmen….er waren vele oudere gasten in het Hotel…….??!!! En wij dan….!!

De 2 volgende dagen waren zonovergoten en  sportief , we genoten van het schitterend parcours van de 27 holes baan van het Rijk van Nunspeet en van elkaar. De vele foto’s en ontspannen groepsfoto zijn het bewijs van de warme sfeer tussen onze dames. Mieke en Annemie sponsorden de 2de avond met mooie prijzen en Vicki zorgde 2 dagen voor leuke handgemaakte gadgets . De derde dag was weer een schitterende golfdag gevolgd door een lunch op het terras van de golfclub en prijsuitreiking gesponsord door Olivia, Nicole Stockx en Fabienne Coucke met geurende prijzen.

Nog enkele anecdotes:

  • Daisy werd geraakt door een verdwaalde golfbal van een overijverige Nadine: Ai, ai…. maar met wat ijs en een stoere Daisy was dit vlug vergeten.
  • De golfbal van Mimi werd opgeslokt door een onbemande reuze grasmaaier….wij bleven veilig uit de buurt van het gevaarte….!!
  • Nog anecdotes??? Niet voor publicatie vatbaar!!!!??

Een meer dan vlotte terugreis zonder enig fileleed bracht ons veilig terug in Lombardsijde.

DAYS TO REMEMBER!!!!!!                            Dankjewel

Nicole Loquet