24/07: LADIES OUT LATEM GOLF

Met 15 Dames en 3 Heren aan de start van een golfwedstrijd op het mooie, gevarieerde parcours van Sint Martens Latem onder een verzengende hitte die ieder van ons toch een toontje later deed zingen.

Het was een slopende wedstrijd op een parcours dat toch nog heel wat groen bood ondanks de wekenlange droogte.

Sint Martens Latem golf is prachtig in elk seizoen, enkele majestueuze bomen kregen reeds een  rode kleurschakering ( vroege herfst)!!!???

Onze sponsor van vandaag Karin Vandenbroucke zorgde voor heel leuke praktische prijzen die door iedereen werden gesmaakt.

De prijsuitreiking op het ruime schaduwrijke terras aan een lange tafel gevuld met verfrissende “chosen”, water, witte wijn , hapjes enz, deed deugd.

Onze sponsor zorgde voor 6 prijzen , 2 in elke categorie, een nearest en een longest. Bedankt Karin.

De longest ging naar Marie Jeanne Vandenbusche en de nearest op 70 cm naar Anna Hessels , zus van ons trouwe lid Mia en altijd blij met een partijtje golf of iets meer….op Westgolf.

In categorie I won Nadine Verhaeghe met 28 ptn gevolgd door Nicole Loquet met 23 ptn.

In categorie II won Rose Anne Reynaert met 33 ptn gevolgd door Anna Hessels met 28 ptn.

Bij de Men viel Jean-Marie Devisch in de prijzen met een mooie score van 36 ptn en werd verrast door een lekkere fles aangeboden door het clubhuis van Latem.

In overleg met sponsor en Captain werd een uitzondering gemaakt op de regel dat niet-leden geen prijs ontvangen.Het was een kleine groep en de besten hebben gewonnen. Bedankt aan iedereen die de hitte trotseerde.

Afspraak reeds volgende week  dinsdag 31 /7 voor Het Hoogzomertornooi gesponsord door Mario Soete uit Nieuwpoort en op 14/8 voor de Ladies Invite a lady van een andere golfclub op Westgolf.

Tot dan   Nicole Loquet