26/02: Ladies Eclectic Finale

Niet alleen werd dinsdag 26 februari een temperatuurrecord neergezet van meer dan 20 gr in februari, ook bij onze ladies kwamen 26 Dames aan de start voor de finale van de winter Eclectic: een topdag!!

Korte mouwen en broeken, open kragen, rode gezichten op een windstille , zomerse februaridag. Tussendoor proefden we een stukje lekkere appeltaart aangeboden door Mia !

Zowel in categorie I als II kon er nog veel gebeuren. Spannend wachtten we de resultaten af ,bij een mooie prijzentafel gesponsord door de kassa van de ladies en een nearest gesponsord door Beauty Factory in St.-Idesbald.

De laatste Eclectic wedstrijd gaf als winnaars in Categorie I: Vicki, Rita en Marie Jeanne met respectievelijk 34, 33 en 32 punten.

In Categorie II waren Karin, Nicole Stockx en Katrien de winnaars met 40 !!! (schaar), 33 en 33 punten.

De eindwinnaars na 6 eclectic wedstrijden waren in Categorie I:

*Helga Blockx met 51 punten

*Marie Jeanne Vandenbussche met 50 ptn

*Viviane Ronsyn met 48 ptn

In Categorie II wonnen:

*Gertrude Willems met 59 punten

*Mia Hessels met 48 ptn

*Nicole Stockx met 47 ptn

Mijn lieftallige assistente Miraloes deelde de mooie prijzen uit. Tussen de niet-winnaars werden nog 3 kleine prijsjes verloot : Nadine, Marie-Rose en Magda waren de gelukkigen.

De nearest to the pin op hole 9/18 ging naar Mia Hessels. Een heerlijke zuiderse Tajine sloot deze zomerse finaledag af.

Volgende week dinsdag 5 maart afspraak voor de start van het nieuwe ladies golfjaar met brunch om 11.30u en golf om 13.30u. Sponsors Viviane en Marie Jeanne.

Iedereen welkom.

Nicole Loquet - LADIES CAPTAIN