02/12: KLUNGEL TORNOOI

De Klungel is een wedstrijd, oorspronkelijk "en petit comité", maar nu open voor iedereen ten voordele van de school in Mbour, Senegal. Aangezien ik de Cactuscup niet meer organiseer, had ik dit jaar toch graag de school in Mbour geholpen met plaatselijk de aankoop van didactisch materiaal.

De wedstrijd is een heel tof en ludiek gebeuren: het gaat hem er niet om de eerste  te zijn, maar wel niet op de laatste plaats te eindigen!

De "winnaar" ontvangt een kristallen beeldje op een houten sokkel, waarop de namen van de vorige (on)gelukkigen staan met het jaartal.

s'Avonds hoef je niet met honger naar huis te gaan: We maken d'er nog een spaghetti-avond à volonté van aan een speciale Senegalprijs van €17,50. Daar ga je thuis toch geen stuutten voor gaan eten zeker...   en de school vaart er ook wel bij.

Schrijf je asap in en help de school in Senegal! Maximun 36 spelers, start om 12 uur en vragen een bijdrage van €15,00 scorekaart inbegrepen.

Bedankt voor jullie steun, wil je toch helpen maar kun je niet spelen, een bijdrage op BE04 7310 1458 4731 is altijd welgekomen.

Dankjewel!!

Nick D'heere