04/08: OPEN PRIJS VAN MIDDELKERKE

Beste leden,

Op zaterdag 04/08/2018 vindt de Grote Prijs van Middelkerke plaats. Dit jaar krijgen we heel wat meer ondersteuning van de Gemeente Middelkerke waardoor er ook een mooie prijzentafel aangeboden wordt.

Voor het eerst zal deze Prijs van Middelkerke ook een Open tornooi zijn: alle geïnteresseerde niet-leden krijgen ook de kans om zich in te schrijven via I-golf (Nationaal). De bedoeling is om zoveel mogelijk golfers uit het binnenland met de Gemeente Middelkerke en zijn bruisende activiteiten alsook Westgolf te laten kennismaken. Ook ideale gelegenheid om uw golfende vrienden via deze weg uit te nodigen.

We hanteren het principe 'First In, First Serve'. SCHRIJF JE DUS SNEL IN OM ZEKER TE ZIJN VAN JE PLAATS! Er kunnen max. 72 spelers meespelen.

Is de wedstrijd volzet op I-golf?  Laat je dan inschrijven op de reservelijst via info@westgolf.be.  Vergeet niet om je naam, federatienummer en rechtstreeks telefoonnummer te vermelden zodat we jou op de hoogte kunnen houden als er een plaats vrijkomt.

Bent U nog niet zeker of U die dag kan of zal deelnemen, gelieve dan ook nog niet in te schrijven. Laat plaats aan de echte geïnteresseerde spelers.

De affiche kan je HIER bekijken.

We rekenen op jullie talrijke opkomst!

Het Westgolf Sportcomité