06/05: Grand Prix 4: PMR PRODUCTS & CLEAN CUP

Een schitterende (zomer)lentedag was een knaller van formaat voor het tornooi zondag 6 mei aangeboden door  de firma PMR Products & Clean Up Marc Rommel , een bedrijf in Nieuwpoort  dat in de voorbije 37 jaar uitgroeide tot een volwaardig familiezaak samen met echtgenote Karine en dochters Berdieke en Shamen die beiden ook reeds 10 jaar mee in de zaak werken.

De firma verkoopt in groothandel onderhoudsproducten, papierwaren, verpakkingen en bureelmateraal. De klanten zijn voornamelijk horeca, gemeentebesturen, burelen en garages. In april 2009 kwam er nog een schoonmaakafdeling bij met op dit moment reeds 10 personeelsleden.

Na een deugddoende sportieve wedstrijd (68 spelers) op een prachtig onderhouden terrein in lentetooi, werden we  vergast op de prijsuitreiking met heel mooie prijzen, gevolgd door een receptie ( 75 deelnemers) aangeboden door de familie Rommel. Een 7-tal rabbits namen deel aan dit tornooi en het was voor hen een super-ervaring om een groot tornooi te spelen samen met de ervaren spelers die hen begeleidden met handige tips. Uitkijken naar een volgend tornooi is de boodschap!! Een overheerlijk etentje met een 50-tal deelnemers vormde  een smakelijke afsluiter van deze top-dag.

Bedankt Marc en familie voor de enthousiaste, joviale, vlotte manier waarop ieder van U bijdroeg aan het slagen van dit tornooi.

Nicole Loquet