07/06: RACB TROPHY

Speach van Captain Nicole Loquet

Goede avond Dames en Heren, welkom op de prijsuitreiking gevolgd door de receptie U aangeboden door de RACB de Royal Automobile Club van België waarvoor we vandaag de aanwezigheid erg op prijs stellen van Dhr. François Cornelis Voorzitter van de RACB, Dhr Philipe Roberti de Winghe, voorzitter van Westgolf en Dhr Frederik Maeyens, Directeur Generaal van RACB en Eveline Blanckaert, Afgevaardigd Bestuurder van RACB.

Het was een full house vandaag op het 6de achtereenvolgende tornooi van de RACB hier op Westgolf.

Ik ben er zeker van dat U ondanks de wisselende weersomstandigheden die wij niet onder controle hebben, genoten hebt van deze golfdag  op een prachtig parcours.

Keer op keer worden wij als leden van Westgolf verrast van de kwaliteit van ons terrein, de greens en de fairways en dit valt het meeste op wanneer we op andere terreinen spelen met de OUT wedstrijden, Interclubs en uitstappen.

Dit alles is het resultaat van een stipte opvolging van de dagelijkse verzorging van de greens en de fairways volgens de ecologisch verantwoorde methodes die vandaag aan de orde zijn. Het dagelijkse werk van een uitstekend greenteam o.l.v. Bart, maakt van dit terrein een juweeltje.

Alles wordt in het werk gesteld om onze leden en de vele greenfee spelers niet alleen te verwennen op ons technisch parcours maar ook daarbuiten.

Het ledenaantal is zeker een must en financieel van belang, maar de unieke familiale, losse sfeer die Westgolf kan bieden staat en blijft hoog in ons vaandel staan en dit bijna 25 jaar lang!!

Het Westgolf Team en de leden van de Sportcommissie focussen zich op alle leden en op de starters, die vrij talrijk zijn, om hen op alle vlak Westgolf te leren kennen en te promoten naar buiten uit en dit met succes.

Golfers en niet-golfers zijn hier graag en dit om verschillende redenen: Als je verneemt dat men hier graag vertoeft voor de mooie natuur, het lekkere eten, de gezellige sfeer voor of na een partijtje golf dan is dit doorslaggevend en dat maakt ons gelukkig en enthousiast voor de toekomst.

Bedankt aan de RACB voor uw aanwezigheid, de T-gifts en de mooie prijzentafel.

Maar vooraleer over te gaan tot de prijsuitreiking graag even een groot applaus voor een jarige onder ons, niemand minder dan Olivia onze secretaresse: PROFICIAT..!!!

Nicole Loquet