07/07: 1e. ORTHOTEC PRIZE

Goedenavond beste Westgolfers,

Het is fijn om weer zovelen hier te ontmoeten op de prijsuitreiking van het Grand Prix tornooi na een schitterende golfdag met een full house en een ideale temperatuur.

Dit Grand Prix tornooi wordt vandaag voor de 1ste maal gesponsord door ons lid Jacques Vijfeyken, de stichter en ontwikkelaar van het orthopedisch bedrijf ORTHOTEC. Jacques kennen we als het steeds breed lachend, optimistisch lid van onze club: een echte Bourgondiër mogen we wel zeggen , die nooit om een grap verlegen zit.

Professioneel stond Jacques aan de basis van het bedrijf ORTHOTEC waar meer dan 30 mensen werken voornamelijk in het Franstalig landsgedeelte. Het moederbedrijf is gevestigd in Seraing, met afdelingen in Charleroi, Jette, Laken, La Louvière enz.

De voornaamste activiteit van het bedrijf is het vervaardigen van orthopedische schoenen op maat en het maken van orthopedische steunzolen, maar ook van de sportieve zool o.a. voor de voetbalclub Standard in Luik. Het heeft ook een bandagisterie en een orthopedisch workshop.

Orthotec heeft ook 3 winkels voor mensen met moeilijke voeten met een bandagisterie en een schoenmakersdienst.

De laatst bijgekomen winkel is gevestigd in Middelkerke en opgericht door Jacques en Ingrid waar U steeds hartelijk welkom bent. De shop bevindt zich in het Sea shopping center over de nieuwe Lidl.

Wij bedanken Jacques en Ingrid voor deze sponsoring, de mooie prijzentafel en de tee-gifts die we mochten ontvangen bij de inschrijving deze morgen en namiddag. Na de prijsuitreiking kan U nog genieten van een glaasje Champagne en hapjes U tevens aangeboden door Jacques en Ingrid.

Graag nog een luid applaus voor onze sympathieke sponsors.