07/09: Rabbit & Handicap tornooi in memoriam Luc Van Middel

Het handicap tornooi van zaterdag 7 september was een tornooi met een gouden randje.

Monique Coppens sponsorde voor de 3de maal deze wedstrijd en in de voormiddag voor de rabbits ter nagedachtenis van haar in 2016 overleden echtgenoot.

Luc Van Middel was amper 66 toen hij stierf en in de 5 jaar daar voor ontdekte hij onze club en nam hij de tijd om te leren golfen. Het golfen gaf ondanks zijn ziekte een enorme meerwaarde aan zijn leven. Voor zij die hem gekend hebben, was hij een innemende persoonlijkheid die hier nieuwe mensen en vrienden leerde kennen en genoot van lekker eten in goed gezelschap. Deze laatste fase uit zijn rijk gevuld leven was voor hem de drijvende kracht om vast te houden.

In mei 2016 heeft hij moeten los laten. Het was dan ook zijn uitdrukkelijke wens om ieder jaar een wedstrijd te blijven sponsoren met lekkere wijnen, bubbles en hapjes. Luc leeft zo verder in onze herinnering en we zijn blij met dit mooie initiatief kenmerkend voor zijn persoonlijkheid.

Dankjewel Monique om zijn wens telkens weer te vervullen.

Geen minuut van stilte voor Luc maar een minuut deugddoend applaus, besloot deze huldiging, gevolgd door een vrolijke prijsuitreiking met wijnen door Luc gekozen en voor de dames versierd met een prachtige orchidee….bubbles en hapjes deden de rest….

Dankjewel Luc.

Nicole Loquet