08/06: 5e. RACB TROPHY

Speech Captain Nicole Loquet:


Goedenavond,
Ik ben als Captain van Westgolf heel blij U hier vanavond welkom te heten op de prijsuitreiking van het 5de opeenvolgende tornooi georganiseerd  en gesponsord door RACB.
Wij verwelkomen de leden van het bestuur van RACB: Dhr Francois Cornelis de voorzitter van RACB, Phiippe Roberti de Winghe bestuurder RACB en voorzitter van Westgolf, Frederik Maeyens directeur Generaal van RACB. Graag een applaus.
De voormalige president van de USA, Obama, lanceerde in 1 van zijn  toespraken de slogan “YES WE CAN”.. Niet alleen ik denk maar zo ook  de meesten onder ons dat Westgolf gerust “YES WE CAN” mag zeggen over hetgeen in de voorbije jaren in onze club verwezenlijkt werd en waarvoor we gekend zijn.
De samenwerking met RACB die ons de afgelopen  bijna 25 jaren de 9 holes, de driving range, de lockers en het ballenkot hielpen verwezenlijken en dit gecombineerd met de werkkracht van Westgolf: het bestuur, het Westgolf Team de Sport Commissie en alle leden want zij maken deel uit van ons succes, geven de “perfect match”.
U hebt vandaag opnieuw het parcours van Westgolf mogen ervaren en we zijn fier U een verzorgd, mooi technisch parcours te kunnen aanbieden met perfect onderhouden greens naast  een zeer doorgedreven gesnoeid terrein. Dit alles is het resultaat van een grondige, dagelijkse professionele opvolging  en verzorging o.l.v. Bart Vitse en het green team.
Ons hoofddoel dat Westgolf een familie-vriendenclub is, willen we blijven behouden en daar gaan we 100% dagelijks voor.
Dank aan ieder van U voor uw talrijke aanwezigheid vandaag, dank aan RACB voor de prijzentafel en deze voor-en namiddag voor de mooie tee gifts en dan gaan we nu over tot de prijsuitreiking….

Nicole Loquet