12/05: Grand Prix PMR Cup

Goedenavond beste Westgolfers,

Vandaag hebt U met 62 spelers kunnen genieten van een deugddoende golfdag op een terrein om U tegen te zeggen. We zijn het misschien allemaal al gewoon en vinden het normaal, maar als je eens speelt op andere groot parcours dan zie je pas het oneindig verschil: fairways en greens liggen er schitterend bij en dit dankzij het werk van het greenkeepers team onder leiding van Bart. Zij maken samen van dit terrein een juweeltje. Proficiat. Dit moest even gezegd worden als inleiding voor vanavond.

Ik vraag nu een groot applaus voor de sponsors van vandaag Marc en Carine Rommel van de PMR-groep die ons voor de 2de  opeenvolgende maal sponsoren en die reeds een datum klaar hebben voor 2020. Dus dat zit goed.

Het bedrijf dat gevestigd is op het bedrijventerrein de Noordvaart aan de Toevluchtweg in Nieuwpoort is alom gekend en bestaat deels als PMR Products die onderhoudsprodukten, papierwaren en kantoorbenodigdheden leveren aan restaurants, burelen, hotelscholen enz. En anderzijds PMR Clean waar je terecht kunt voor alle professionele schoonmaal en onderhoud. Onderhoud van burelen en kantoren, onderhoud van vakantiewoningen na verhuur, oplevering van nieuwbouwappartementen en woningen, gebouwen na renovatie en ga zo maar door.

De firma bestaat ondertussen 37 jaar en is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een bloeiende Vennootschap met 18 werknemers.

Voor Marc en Carine zou dit hun laatste jaar zijn maar de opvolging is verzekerd: dochter Berdieke staat klaar om het roer over te nemen.

Wij danken Marc vandaag voor de sponsoring en na de prijsuitreiking kan ieder van u genieten en proeven van een glas en hapjes aangeboden door onze sponsors.

Nog een hartelijk applaus