14 & 15 Maart 2018: 2-Daagse Ladies & Seniors OUT

Beste Leden,

Met het succes van de vorige jaren en het verblijf in Le Touquet, willen we U dit jaar een even toffe en sportieve 2-daagse voorstellen met een iets andere maar niet minder gezellige bestemming.

Bekijk het filmpje van de Golf de Belle Dune.

Op woensdag 14 maart 2018 spelen we in Belle Dune.Na de wedstrijd rijden we naar Montreuil een leuk, levendig stadje met remparts zoals Bergues en een oude stadskern, waar we verblijven in het Hotel Les Hauts de Montreuil op basis van 2-personenkamers (dubbel of twin) en singles.

We dineren uitgebreid in het restaurant van het hotel Le Patio en gebruiken de volgende morgen het uitgebreid ontbijtbuffet.
Op 15 maart spelen we in Le Touquet ( La Mer en La forêt) met een lunch na de wedstrijd.

Dit All-In pakket wordt U aangeboden voor de som van 185€ per persoon verblijvend in 2- persoonskamer. Voor de singles een totaal van 220€.
Samenvatting: 2X golf Belle Dune en Le Touquet (met lunch) en kaartengeld.
Overnachting in Hotel Les Hauts de Montreuil in Montreuil, diner all-in Le Patio restaurant van het hotel, ontbijtbuffet.

Wij hopen op een zeer groot aantal deelnemers voor deze 2-daagse: het is een super locatie met 2(3) mooie golfterreinen en we rekenen op een toffe , sportieve sfeer zoals onze Westgolfers gewoon zijn.

U kan zeer binnenkort inschrijven op de site en het bedrag kan dan ook gestort worden op rekening van:
Nicole Loquet
BE76 7895 3334 2895 en dit voor 1 maart 2018

Sportieve groeten,
Nicole Loquet en het Westgolf Team