15/08: GRAND PRIX PMR

De voormalige president van de Verenigde Staten Barack  Obama sprak ooit de gevleugelde woorden uit: YES WE CAN!!!. Iedereen hier aanwezig zal volmondig beamen dat wij vandaag deze woorden in de mond van Marc Rommel kunnen leggen. Marc draagt onze club een warm hart toe en onder moeilijke omstandigheden bereidde hij dit tornooi voor tot in de details samen met echtgenote Carine en de dochters Berdieke en Shamen. Het werd een feestdag, een zonnige zomerdag , een full house met een spannend tornooi, mooie baanbrekende resultaten, toffe prijzen en een receptie aangeboden door onze sp

Wie PMR Products nog niet zou kennen graag even een toelichting. Het bedrijf gevestigd in de toevluchtsweg in Nieuwpoort bestaat ondertussen reeds bijna 40 jaar en groeide uit van een eenmanszaak tot een bloeiende Vennootschap met als zaakvoerder Marc Rommel en dochter Berdieke die reeds 2 jaar de leiding van het bedrijf op zich nam. Deels als bedrijf dat onderhoudsproducten , papierwaren en kantoorbenodigdheden levert aan restaurants, burelen hotelscholen enz en deels PMR Clean waar men terecht kan voor alle professionele schoonmaak en onderhoud. Onderhoud van burelen, vakantiewoningen na huur, oplevering van nieuwbouw appartementen en woningen enz.

Dat Marc en zijn familie het hart op de juiste plaats heeft, weten we uit ondervinding, maar graag nog een voorbeeld waardoor zijn sociale betrokkenheid, bezorgdheid weer tot uitdrukking komt. Hij maakte een bedrag los van 2800€ dat verdeeld wordt in waardebonnen aan zijn vaste klanten van de horeca om hen een steuntje in de rug te geven na de moeilijke periode die zij het afgelopen anderhalf jaar meemaakten. Een gebaar om te waarderen!!

Marc , we hebben genoten van je aanwezigheid op dit mooie tornooi en je verzekerde Westgolf dat in de komende 5 jaar dit tornooi  zal plaatsvinden.  een boeket voor de dames in je gezin maakte deze dag compleet..

Foto’s kunnen bekeken worden op de site en de resultaten op I-Golf.

Nicole Loquet Captain Westgolf