15/12: Groot Westgolf Finalefeest

Geniet van de leuke foto's !

Toespraak  Captain  finalefeest 15 december 2018.

Goede avond beste Westgolfers & friends,

135 deelnemers mogen wij verwelkomen op het finalefeest van onze club: een absoluut record en ook een apotheose na een drukbezet golfjaar met heel veel zon, buiten en ook binnen.

Een primeur ook met een nieuwe locatie, een andere datum, dichtbij Kerst, waarnaar de mooie tafelversiering verwijst.

Wij worden vanavond niet alleen culinair maar ook muzikaal verwend. Iedereen ontvangt leuke cadeautjes dagdagelijks verwijzend naar uw club.

Wij vieren binnen enkele minuten de winnaars in de verschillende afdelingen, de winnaars van de Westgolfcup enz. Wij nemen afscheid en we verwelkomen, maar in feite wordt ieder van U vanavond gevierd.

Door jullie talrijke aanwezigheid op de vele sportieve activiteiten tijdens het afgelopen jaar, toont U en voelen wij uw verbondenheid met onze club: door uw interesse , uw positieve inbreng, de kritiek, bouwt U zelf aan onze club.

Wij danken dan ook voor uw vertrouwen, dat het management, het Westgolf team, de Sport Commissie  en iedereen die werkt aan deze club  de kracht geeft om dagelijks het beste van zichzelf te geven en onze positieve droom levend te houden. In verband met deze toekomdroom wil ik er U melden dat vanaf volgend jaar het idee van “member gets member “voor U in een nieuw kleedje wordt gestoken. Ieder lid die 3 nieuwe leden zou kunnen aanbrengen tussen januari en september 2019, kan in aanmerking komen voor een gratis reis voor 1 of 2 personen.

Wij zijn een kleine club maar groot in onze samenhorigheid en zo gaan we samen de toekomst in.

Mij rest U nog een schitterende avond toe te wensen en iedereen te bedanken voor het vele werk, voor en achter de schermen om deze mooie avond mogelijk te maken.

Nicole Loquet