17/05: Clubkampioenschap Westgolf

SPANNING, SPORTIVITEIT, SERVICE

De verwachtingen waren hoog gespannen bij de deelnemers aan het Clubkampioenschap van Westgolf: 10 Dames en 21 Heren.

Gezonde adrenaline en nodige “plankenkoorts” waren van de partij.

Het was een heel frisse, vroege meimorgen 8.30u toen de eerste deelnemers van start gingen. Velen voor 36 holes, anderen voor 18 holes voor hen die de “cut” niet haalden.

Na de eerste 18 holes en een meer dan stevige plensbui, stonden bij de Heren Etienne Pochet en Liu Kin Hing gelijk, gevolgd door de jonge Kevin Carette,  François Dubaere, Bart Vitse enz.  Bij de Dames konden Conny Vermeersch en Katrien De Cuyper reeds rekenen op een stevige voorsprong.

Tussen de beide 18 holes in, konden alle deelnemers op het terras even bekomen bij een take away lunch en 3 gratis consumptiebonnetjes ter vervanging van de receptie die in normale tijden dit kampioenschap zou volgen.

Rond 14u startten 6 Dames en 12 Heren hun 2de 18 holes, na wat gespetter  kwam een aarzelend zonnetje toch tevoorschijn.

Uiterste concentratie, de stilte was te snijden, 1 slag missen en de overwinningsdromen konden opgeborgen worden,  maar  elke deelnemer jong en ouder toonde een grote sportiviteit en loyauteit..

Wat een ontlading!!: Bij de Heren won Liu Kin Hing ( het was reeds zijn 3de  zege) met 2 slagen verschil van Etienne Pochet gevolgd met gelijke slagen door de jonge Kevin Carette en Francois Dubaere, Bart Vitse werd meer dan verdienstelijk 4de.

Bij de Dames ging de overwinning naar Katrien De Cuyper op de voet gevolgd door Conny Vermeersch. De volledige resultaten kan je vinden op I-golf.

Geen prijsuitreiking deze keer maar de winnaars konden de mooie prijzen zelf halen en het applaus deed wonderen.  De traditionele foto’s onder een mooie avondzon kan je bijgevoegd bewonderen. Volledig volgens de geldende maatregelen werd er nog lang nagepraat onder de gezellige tent bij een glaasje!! of meer…..!!!

PROFICIAT aan ALLE deelnemers en de ORGANISATOREN.

Nicole Loquet Captain Westgolf

Resultaten Clubkampioenschap 2021

HEREN NA 1E.RONDE

HEREN NA CUT FINAAL RESULTAAT

DAMES NA 1E RONDE

DAMES NA CUT FINAAL RESULTAAT