18/07: CAPTAIN'S PRIZE

En dit alles op een schitterend parcours dat ondanks de vele regen, stormen enz van de voorbije maanden een hoogstaand niveau bereikt, geprezen door leden en niet-leden met dank aan het greenteam dat zich elke dag inzet om dit te bereiken.

Mijn 8ste Captain’s prize op rij (uitzondering 2020) is het resultaat van de hechte samenwerking met het Bestuur, het Westgolf Team en de Sport Commissie. In de voorbije jaren hebben we veel in het voordeel van Westgolf kunnen realiseren: jong en ouder voelt zich goed op en buiten het terrein, vele nieuwe leden stroomden toe als starters en velen konden zich vlot integreren bij de Ladies Men en Seniors en Juniors.

Wij hebben de capaciteit en bieden een hoogstaand golfniveau door de lessen van de pro en de lessen, stages en initiatieven van onze initiators en marshal met blijvend enthousiasme.

Deze Captain’s Day is telkens weer een boost om er weer tegenaan te gaan.

Dank dat je erbij was vandaag, dank aan onze oud-Captain Ange Algaba voor zijn lieve woorden met de nodige kwinkslagen!!

Samen gaan we verder en blijven onze basisregel nooit vergeten: we blijven een kleinschalige club met hoog niveau waar het 100% familie/ vriendschap en no nonsense gevoel hoog in het vaandel blijft staan.

Nicole Loquet Captain Westgolf