2- Daagse Golfuitstap BELLEDUNE- LE TOUQUET- MONTREUIL

Beste Leden,

Met het succes van de vorige jaren en het verblijf in Le Touquet, willen we U dit jaar terug een even toffe en sportieve 2-daagse voorstellen, het startschot van het nieuwe golfseizoen!

Op  woensdag 13 maart  2019 spelen we in Belle Dune. Deze wedstrijd wordt gesponsord door de Ladies Captain.

Na de wedstrijd rijden we naar Montreuil  waar we verblijven in het Hotel Les Hauts de Montreuil op basis van 2-personenkamers (dubbel of twin) en singles.

We dineren gastronomisch in het restaurant van het hotel Le Patio en gebruiken de volgende morgen het uitgebreid ontbijtbuffet.

Op 14 maart spelen we in Le Touquet, La Foret,  met een lunch na de wedstrijd.

Prijsuitreiking: Give & Take: iedereen zorgt voor een leuk geschenkje twv max € 15,00

Dit All-In pakket wordt U aangeboden voor de som van 195€ per persoon verblijvend in 2- persoonskamer. Voor de singles een totaal van 230€.

Samenvatting: 2X golf Belle Dune en Le Touquet (met lunch) en  kaartengeld.

Overnachting in Hotel Les Hauts de Montreuil in Montreuil, diner all-in met aperitief plus wijnen in Le Patio restaurant van het hotel, ontbijtbuffet.

Wij hopen op een zeer groot aantal deelnemers (max 36)  voor deze 2-daagse: het is een  gekende super locatie met 2(3) mooie golfterreinen en we rekenen op een toffe , sportieve sfeer zoals onze Westgolfers gewoon zijn.

U kan vanaf nu inschrijven via I-golf en het bedrag kan dan ook gestort worden op rekening van : Olivia Wynen AXA BE87 7506 7242 6794, dit voor 24/02/2019

Sportieve groeten,

Nicole Loquet en het Westgolf Team