13 & 14/03: EEN STORMACHTIGE 2-DAAGSE ALS START VAN HET GOLFJAAR 2019 WESTGOLF

Een full house letterlijk met onze geplande 2-daagse als start van ons golfjaar 2019. Jong en oud schreef zich in voor deze wel zeer stormachtige start zowel letterlijk als figuurlijk. Met windsnelheden van bijna 100km/u op het golfterrein en bijna geen regen van betekenis , en vooraf ellelange files door de reeds wekenlange staking van de douane ambtenaren die zich niet voorbereid voelen op de nakende Brexit ( is nochtans al 2 jaar bezig…), moesten de meesten 4u trotseren om in Montreuil te geraken. Sommigen maakten rechtsomkeer en het is tenvolle te begrijpen…

Nochtans geen misnoegde gezichten bij aankomst, de sfeer zat er in en iedereen genoot tenvolle van de mooie terreinen, het hotel, het lekkere eten en van elkaar.

De eerste avond was de prijsuitreiking gericht naar de Ladies met hun 1ste OUT van het seizoen en met leuke prijsjes. De Heren speelden niet onverdienstelijk , met mooie resultaten als gevolg.

De tweede dag met golf op La forêt in Le Touquet was traditioneel gewijd aan de Seniors met  een give & take en zo was iedereen een winnaar. Er werden heel mooie resultaten neergezet zowel door de Dames als door de Heren.

Te merken aan het grote aantal inschrijvingen was dit op basis van de voorbije jaren een garantie voor een succesvolle 2-daagse.

De resultaten kan je bekijken op I-golf.

 Wij zien uit naar een veelbelovend golfjaar 2019, waarvan jullie deelnemers alvast het startschort hebben gegeven met deze  2-daagse.

Nicole Loquet