20/01: NY RECEPTIE

sPEACH VAN ONZE CAPTAIN NICOLE LOQUET:

Beste Westgolfers, schepen van openbare werken, mobiliteit Eddy Van Muysenwinkel , lieve mensen,

Hier sta ik dan met mijn Nieuwjaarsbrief voor ieder van U. Mijn allerhartelijkste wensen gaan naar U voor een sportief, gelukkig en vooral gezond Nieuwe Jaar: stereotype wensen die U de afgelopen weken reeds vaak gehoord hebt maar van mij naar U recht uit het hart.

 We eindigden 2018  met een spetterend finalefeest en mogen vandaag opnieuw zovele leden van onze club verwelkomen op deze receptie . Nieuw is het jaar voor Westgolf zeker: Onze golfers maakten reeds kennis met een reeks nieuwe golfregels, alvast een grote stap naar in het eenvoudiger maken van “the rules” die door vele spelers als te ingewikkeld werden ervaren. 6 jaar nadat de Royal en Ancient en de United States Golf Association besloten de golfregels drastisch te moderniseren, gingen ze per 1 januari 2019 van start.

Onze nieuwe Marshall Paul Martens is er alvast met vol enthousiasme ingevlogen om een eerste initiatie te geven hieromtrent op donderdag 17 januari die door vele geïnteresseerden werd gevolgd. De volgende is op zondag 10 februari.

Nieuw ook dit jaar is dat we naast onze golfpro Jeff, onze clubkampioen Olivier Duerinckx mogen verwelkomen als bijkomende initiator/ lesgever voor volwassenen en juniors. Olivier woont in De Panne is volledig 2-talig en heeft een geschoolde achtergrond op vlak van sportlesgever met vele didactische kwaliteiten en wij zijn zeker dat hij een aanwinst is voor het team.

 Nieuw ook dit jaar is dat wij voor de eerste keer als club ook deel aan de Belgian Knockout die doorgaat op 1 en 2 juni in Rinkven . Eerste selectie op 24 februari.

En dan wil ik overgaan naar een belangrijke streven voor 2019: Wij beschikken over een mooi, prachtig onderhouden golfterrein, we mogen ons verheugen op een geweldige inzet van de vrijwilligers, verantwoordelijken in elke afdeling in de commissie en de professionele medewerkers, manager, secretariaat, de bijdrage van de pro , het green team en het Westgolf team en dit alles wordt zeer gewaardeerd. Dank daarvoor!! Ik vraag nu de hulp van ieder van U, om U allen te gedragen als ambassadeurs van uw club Westgolf. Waar we ook zijn en met wie we ook in gesprek gaan, moeten we onze club een positief podium geven. We denken samen na hoe we onze club nog beter in het voetlicht brengen, hoe laten we overal nog meer merken dat we een open club zijn waar iedereen welkom is.

Westgolf is steeds in beweging zoals elke club. Leden komen en gaan. Er gebeurt hier zoveel en ik durf te zeggen dat wij ieder van u nodig hebben als ambassadeur om de positieve gedachte die onze club uitdraagt in 2019, verder  te zetten.

Door uw inzet en uw positieve vertegenwoordiging naar buiten uit heb ik er het volste vertrouwen in, samen met het  uitdagende programma dat wij U aanbieden in 2019, dat wij een mooi golfjaar tegemoet gaan.

Graag wil ik nu het glas heffen op onze club, uw club en het Nieuwe jaar.

Nicole Loquet