20/10 & 21/10: PRIJS VAN HET CLUBHOUSE

Toespraak Captain Nicole Loquet WEEKEND 20-21 OKTOBER 2018

Goede avond beste Westgolfers,

Wat een apotheose van het golfjaar 2018 met dit laatste grote tornooi U aangeboden door het Clubhouse: Bart & Olivia.

Wij werden en worden vandaag verwend: de ochtendspelers met een ontbijtje, de middagspelers met een belegd broodje en iedereen met een geurig lavendelzakje en een waardebon op naam. 

Zo dadelijk een prijsuitreiking met vele (gastronomische) prijzen gevolgd door een uitgebreide receptie met veel lekkers! 

Het clubhuis, beste vrienden, is het kloppend hart van onze club: daar komen we samen, ontmoeten we vrienden en kennissen, leren we nieuwe mensen kennen, lachen, wenen, discussiëren enz...

Iets wat nog vers in ons geheugen ligt zijn de verkiezingen van vorige zondag. Ieder van ons koos voor een partij of voor een persoon die bij onze visie paste.

Bart en Olivia, beste Westgolfers, kiezen onvoorwaardelijk zonder coalities of voorakkoorden voor de  leden en wij weten en  voelen dat de meesten Westgolf kiezen niet alleen om te golfen maar ook omdat zij aanvoelen, ervaren en waarderen wat de club , het clubhuis Bart en Olivia presteren.

Dat tikkeltje meer dat het beroepshalve aspect van hun job overstijgt, dat heeft ons geraakt: De bekommernis dag na dag en vaak ’s nachts voor het welzijn en wel- voelen van hun leden, het mooie terrein, het clubleven, het lekkere eten, de familiale ongedwongen sfeer, de vriendschap  dit alles gaat hen letterlijk ter harte en daar doen ze het voor. Dat heeft ons geraakt en dat maakt Westgolf UNIEK. En dit mag nooit verloren gaan daar werken zij aan bijgestaan door een  uitgebreid team.

I would like to thank the 2 greenkeepers who are present here tonight for the exquisite job they have done during this year.

En morgen gaat het feest verder: Een 25-tal rabbits , een nieuwe lading enthousiaste spelers die ondertussen een hechte groep vormen, krijgen hetzelfde onthaal.

Dankjewel Bart en Olivia.

Wij gaan nu verder met de prijsuitreiking gevolgd door de receptie.

N.L