28/08: Grand Prix Handy Home Van Maele

De sponsor presenteerde een volle prijzentafel waarnaar we reeds in de voormiddag konden lonken… De fotograaf maakte van elke deelnemer een professionele foto die we ’s avonds mochten uitkiezen. Leuk en tenvolle gewaardeerd door iedere aanwezige.

Alles begon voor Dirk Van Maele in augustus 1990 bij de overname van Houthandel De Coninck in Nieuwpoort en 2 jaar later werden de nieuwe gebouwen op het Industrieterrein in Nieuwpoort in gebruik genomen.

Handy Home specialiseert zich reeds jaren op de doe –het-zelver maar heeft ook voor de professionele vaklui een rijk assortiment aan te bieden: sanitair, ijzerwaren, verwarming, decoratie, verf en toebehorende voor auto en fiets.

Een bezoekje aan de zaak gelegen in de Toevluchtsweg in Nieuwpoort is zeker de moeite waard, daar ontdek je zelf wat Handy Home te bieden heeft. Hiervoor moet je niet van plan zijn om je hele woning te verbouwen.

Na de uitgebreide prijsuitreiking, waarvan de wedstrijdresultaten op I-golf te vinden zijn, volgde nog een receptie aangeboden door de sponsor met als aandenken een Handy Home-golfbal-sleutelhanger. Een uiterst lekker diner klaargemaakt door Diederik vervolledigde deze mooie dag.

De 19de hole deed nadien meer dan dienst voor wijn, bier, gelach en vriendschap!!

Na vele  Covid maanden doet elke moment van samenzijn zo deugd. Bedankt Dirk voor de geslaagde dag.

Nicole Loquet Captain Westgolf