29/04: André & Bart Ledaine Cup

Dankzij Bart Ledaine konden we deelnemen aan dit fijne tornooi. De weergoden waren ons niet zo goed gezind maar ons doorzettingsvermogen is achteraf meer dan beloond. 

Bart is een uiterst sympathieke man, iemand met het hart op de juiste plaats en vooral ook iemand met een groot hart voor onze club! En dat hebben we gezien aan de fantastische prijzentafel met oa Samsung draadloze multiroom/ speakers als eerste prijzen. Ook uitzonderlijke dank aan het merk Samsung zelf – zij hebben een heel mooie inspanning gedaan.

André en Bart Ledaine is een grote familiezaak op de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende en je vindt er alle electro terug. Hun ruime aanbod in de EXCELLENT shop reikt van stofzuiger tot (vaat)wasmachines, van smartphones tot televisietoestellen, … Hun specialisatie is vooral beeld en geluid zoals bijvoorbeeld SmartTV’s, roomsystems, geluidsinstallaties, …

Tevens is er ook een Telenet center gevestigd.  Dus voor alle aansluitingen, upgrades naar vb. golfchannel, internet- en gsmabonnementen, digitale tv kan je bij Bart terecht.

Door het persoonlijk advies van Bart zal je steeds de juiste keuze maken en je kan rekenen op een  goede en betrouwbare service met garantie.

Bart kijkt er alvast naar uit om jullie ook eens in de winkel in Oostende te begroeten.

Uitgebreide fotoreportage vind je terug op de facebookpagina van Westgolf.

Resultaten kan je via I-golf consulteren.