2e. GRAND PRIX TORNOOI 2019 : Bart & Andre LEDAINE CUP

Goede avond beste Westgolfers  en welkom op de prijsuitreiking van  dit Grand prix tornooi U voor de 2de maal op rij aangeboden door de electrozaak: Bart en André Ledaine op de Nieuwpoortse steenweg in Oostende.

Een applaus graag voor onze sponsors.

Dit tornooi begon heel speciaal vooral voor de spelers die in de voormiddag speelden: stortbuien, wind mist alles wat we konden missen was van de partij. En wonder boven wonder om stipt 9.30u onze afslagtijd, klaarde de hemel op en konden wij en de namiddagspelers genieten van een heerlijke golfdag .

Onze sponsors hoeven we niet meer voor te stellen:

Bij Bart en André Ledaine of de electrozaak exellent vinden we werkelijk alles wat te maken heeft met electro artikelen van electrische huishoudtoestellen, audio/telefonie/ tablets/ verzorging/ koken en tafelen. Noem maar op zij verkopen het. Neem eens een kijkje op hun website en ontdek wat zij aan te bieden hebben.

Ook dit voorjaar doen ze speciale leuke  acties in het teken van de wielerklassiekers : Een electrische plooifiets is telkens te winnen bij een wielerklassieker voor zij die in staat zijn de winnaar te voorspellen  en de tijdsduur van de wedstrijd. Vandaag natuurlijk ook met de Ronde van Vlaanderen.

Nogmaals bedankt Bart en André voor deze sponsoring met mooie prijzen en na de prijsuitreiking kan je ook nog mee genieten van een drankje en een hapje aangeboden door de sponsors.