Golf-O-Max Kortingboekje

Het kortingsboekje bevat meer dan 1700 verwijderbare coupons met kortingen zoals 2 spelers voor de prijs van 1, (- 50% ), 3 spelers voor de prijs van 2 of bijvoorbeeld - 25% op een green fee. Het Golf O max boekje is in het Frans maar met behulp van deze Nederlandstalige website, www.golfomax.nl, leest u eenvoudig hoe het systeem functioneert en op welke wijze u gebruik kunt maken van alle coupons die door ons golfpartners worden aangeboden, d.w.z. 2 tot 4 coupons per golfclub.

Het kortingscoupon boekje 2019 is geldig van 01 januari t.e.m. 31 december 2019.

Het "Golf O Max" kortingsboekje is niet naamsgebonden. U kunt het dus met meerdere personen delen en het uitlenen aan verwanten of vrienden uit uw omgeving.

Het is zeer eenvoudig om van de kortingscoupons te genieten. Reserveer uw tee time zoals u gewend bent. De persoon aan de receptie zal de coupon uit het boekje scheuren en de korting onmiddellijk verlenen.

Opgelet(!): De coupons die zonder het boekje worden aangeboden, zullen niet aanvaard worden. Zij moeten door het personeel van de golfclub eigenhandig uit het boekje worden gescheurd!