INTERCLUBS 2019

Team Heren 3 - 27/04/19

Heren III spelen op 27/04 in Kampenhout tegen AtGolf :

Kris Casier, Nick D'Heere, Etienne Pochet, Michel Mewis & Henri Gogne. Ze verloren met 4/1  ( Etienne match gewonnen) - Spelen op 01/05 tegen Mergelhof en wonnen deze match met 5/0 !!! 

Heren IV spelen op 27/04 in Rougemont tegen Breendonk : Johnny Vyaene, Anthony Portier , Christof Schelstraete, Bart Vitse en Jean-Pierre Boore. 

Ook verloren met 5-0 ... Spelen op 28/04 tegen Taxandria : onze Heren wonnen deze match met 3/2 !! Proficiat !

01/05 spelen ze tegen Flanders Nippon.. We duimen !!! Na en spannende 'marathon' hebben Heren 4 ook 3/2 gewonnen , 2 laatste spelers na een lange wedstrijd op de laatste hole beide gewonnen!!!

Dankwoord van onze Captain:

Beste golfvrienden,

3 marathonwedstrijden ( tot 20.00u op green 18) teisterden onze Heren IV in het verre Rougemont in het laatste weekend van april en op 1 mei. Maar…Westgolfers blijven vechten en met resultaat.

Met 2 op 3 overwinningen op zak tegen Taxandria en Flanders Nippon vertrokken we moe maar voldaan terug naar het “zeetje”.

Ieder van jullie heb ik op het terrein uitgebreid aan het werk gezien : de volledige concentratie elke hole opnieuw, de inzet, de speltechniek, de fairplay, de toffe teamsfeer: PROFICIAT!!!

Het was een hele eer om Heren IV weer te mogen begeleiden voor- tijdens en na de wedstrijden. De positieve sfeer werkte aanstekelijk.

Bedankt Myriam en Eric die als caddies tot het uiterste gingen om op dit zware terrein hun speler bij te staan.

Al deze ervaringen geven onze “kleine” club een onuitwisbare plaats tussen de  “grote”

Als Captain ben ik fier op  het Westgolf Interclub team dat zich niet alleen op sportief/technisch vlak profileerde, maar ook als een hecht team een indruk heeft nagelaten.

Dank aan Resto Westgolf voor het sponsoren van de grijze/witte polo’s die we zullen koesteren en bewaren voor de Interclubs van april 2020!

 Afgesproken???

Nicole Loquet