01/09: Seniors Out t'Woold

Op dag 1 en 2 speelden we op het prachtige golfterrein van het Woold, eens daar aangekomen werden we aan de receptie ontvangen door de manager Jan en zijn equipe. Na een woordje uitleg en een koffietje werden de kaarten verdeeld en konden we van start gaan, het werd al snel duidelijk dat het terrein een uitdaging zou worden en dat iedereen zijn beste beentje zou moeten voorzetten om een goed resultaat te behalen. Op dag 1 waren de winnaars Dirk (35) en Ingeborg (26) en op dag 2 waren het Didier (37) en Myriam (27), zij kregen een klein kadootje. Na enkele uren van zwaar labeur in een mooi (nazomer)zonnetje van 23°, konden we eindelijk genieten van een verfrissend drankje op het gezellige terras van het clubhouse. Het avondeten was in het clubrestaurant “Volentieri” waar we zeer lekkere gerechtjes hebben kunnen nuttigen overgoten met een wit of een rood wijntje en om af te sluiten was er nog een dessert met een koffietje. Daarna konden we moe maar voldaan naar ons bedje.

Om ons 3-daagse af te sluiten speelde we op het eveneens uitdagende terrein van het Swinkelsche, hier konden we ons zwaar geschut “den driver” nog eens bovenhalen, met een paar Par 5’s van meer dan 500m of zoals Jeanmie zou zeggen “alweer één van een halve kilometer”, net als in het WOOLD  waren het onduleerde greens, golvend en dus moeilijk. Na enkele drankjes en een laatste avondmaal was het moment aangebroken om terug te keren naar onze Belgische kust. 

Ik denk dat ik volmondig mag zeggen dat het een zeer geslaagde 3-daagse is geweest met een heel goede sfeer en dat we al uitkijken naar de volgende editie in 2022.

Hartelijk dank aan alle deelnemers.

De volgende seniorwedstrijd is op 09 september.

Graag tot dan,

 

Marc De Clercq