09/06: Ladies In

Wat een opluchting: eindelijk na 13 weken bang afwachten, kregen we groen licht voor het organiseren van een wedstrijd voor onze Ladies en de volgende dagen zijn de Men en de Seniors aan de beurt. Ook het clubhuis inclusief restaurant, is weer open en het Westgolf Team zorgde dat alles tip top was,  aangepast aan de veiligheidsnormen!! Proficiat en succes voor de komende hopelijk niet te verre toekomst in deze moeilijke tijden.

Onze Ladies waren blij en in de wolken, toch ook wat zenuwachtig voor deze echte wedstrijd onder een stralende zon. 

Sponsor Dédé Van Snick zorgde voor heel mooie prijzen ( P’TIT POT) waarvan 10% van de opbrengst naar het Kinderkankerfonds, Make a wish en Boven de Wolken gaat.

De prijsuitreiking vond plaats op het terras, aangepast aan de toegelaten afstanden en normen, gevolgd door een lekker etentje in het restaurant. Wat deed dat goed weer allemaal samen te zijn maar altijd volgens de  hygiëne maatregelen. We kijken uit naar dinsdag 23 juni. Geen OUT voor de Ladies maar een Ladies IN gesponsord door Liliane Brissinck. Shot gun en start om 14u.

Winnaars van deze wedstrijd: Wedstrijd 1:1e. Conny Vermeersch  34 ptn / 2e.Nicole Loquet 34 ptn en 3e.Rita Boute 33 ptn.

Wedstrijd 2 : 1e. Karine Van Den Broucke  34 ptn / 2e.Arlette Sorel 34 ptn / 3e. Dédé Van Snick 34 ptn ( sponsor) en Lydia Geens 34 ptn

Tot heel snel, wees voorzichtig alles lijkt ok maar het virus is nog niet uitgeroeid!!

Nicole Loquet