18/02: Ladies Slotmatch Winter in Wimereux

Na de storm Dennis van het afgelopen weekend, zorgde een sterke 6 beaufort wind voor de spelbreker op onze laatste wintermatch.

Maar….de zon, het vertrouwde, pure landschap en de zee maakten er een mooie, sportieve, fysiek zware dag van. 34 deelnemers: 25 dames en 9 heren gingen de strijd aan….

We sprokkelden puntjes bij elkaar en de resultaten waren niet schitterend, maar de gezellige warmte van het clubhuis in Wimereux, het etentje, de nodige wijntjes, een heel mooie prijsuitreiking en een bloeiend plantje voor iedere deelnemer, maakte veel goed.

De winnaars van de 5 winter eclectic wedstrijden werden verwend door stijlvolle, handgemaakte, geurende BAOBAB kaarsen van Colette in Nieuwpoort: een blijvende herinnering aan een succesvolle wintereditie.

Categorie 1: Olivi, Vicki en Katherine

Categorie 2: Christiane, Veerle en Marie-Rose 

Proficiat!!!

Afspraak dinsdag 3 maart voor de start van het nieuwe golfseizoen met een brunch en de 1ste wedstrijd van ons Ladies’ golfjaar!!

Iedere Dame welkom ook rabbits en niet-golfsters voor de brunch of een gezellig samenzijn na de wedstrijd. Schrijf je in!!

Sponsors van deze wedstrijd zijn: Catherine en Karine Van den Broucke.

Tot dan

Nicole Loquet