20/07: Ladies out Duinkerke

Met 19 Dames en 9 Heren was onze Ladies OUT een succes: een warme dag en al vlug gingen de paraplu’s omgetoverd tot parasols de hoogte in voor hen die menig uurtje te voet liepen.

Conny en Katrien waren de sponsors en zij verrasten ons reeds met T-gifts aan de afslag van hole 1, op hole 10 konden we een broodje eten belegd met lokale produkten en een heerlijk fris roséetje drinken. Er was nog een nearest, shortest en longest drive. So far so good!!

Maar de verrassingen bleven ook voor sommige spelers niet uit. Op hole 16 (het was geen fata morgana!!) passeerden wandelend en daarna huppelend een prachtige hinde met 2 reetjes…. vlakbij met 2 Nicole’s en Veerle op de green. Schitterend!! Op hole 12 kwam ook Bart een ree tegen!!

De prize giving moest niet onder doen, afwisselende ludieke, praktische en lekkere cadeautjes wisselden elkaar af . Ook de Heren werden beloond. Bedankt Conny en Katrien voor de sponsoring en Magda De Meulenaere voor het maken van de leuke zakjes voor de T-gifts.  De resultaten kan je bekijken op I-golf en de foto’s op onze site samen met dit verslag.

Kortom het was een super-dag voor onze Ladies onder de voor hen gepatenteerde zon.

Tot dinsdag 3 augustus voor een Ladies IN , sponsor(s) altijd welkom!.

Nicole Loquet