28/07: Ladies In

Opnieuw een historische Ladies Day: wegens de drastische toename van de besmettingen van Covid 19, zijn de maatregelen erg verscherpt en kenden we gisteren een laatste wedstrijd in shotgun en gevolgd door een prijsuitreiking en dit tot eind augustus.  Een mail zal volgen voor  alle leden waarin de nieuwe richtlijnen op een rijtje worden gezet. Met 36 Dames hadden we weer een top golfdag deze keer om 16u onmiddellijk gevolgd door de heerlijke BBQ  klaargemaakt door Bart en Bernard en door de prijsuitreiking deze keer met bloemen voor de winnaars en de koks.

Winnaars in Categorie I:

  • Jenny Huys met 39 ptn / Katrien De Cuyper 39 ptn/ Marie Jeanne Vandenbussche 35 ptn (niet aanwezig)/ Iris Arens 34 ptn

Winnaars in Categorie II:

  • Benedict Vermast met 35 ptn/ Lieve Landuyt 34 ptn ( niet aanwezig)

Christiane Albregt 34 ptn/ Dédé Van Snick 33 ptn

Door al de veranderingen vergaten we dat we ook gisteren een kwalificatieronde speelden voor de Van Lanschot trofee. Deze werd gewonnen door Katrien De Cuyper en zij zal een doos ballen ontvangen. De finale in Oudenaarde is ook afgelast.

Afspraak dinsdag 11 augustus voor een Ladies IN: niet in shotgun. Startuur wordt nog medegedeeld.

Laten we hopen Dames dat deze voorlopige maand met strikte maatregelen ook in onze sport, een weg is in de goede richting en we het virus kunnen indijken.

Het is heel spijtig dat er minder aangename beslissingen moeten vallen, maar het is voor de gezondheid van ieder van ons .

Samen gaan we er nog eens tegen aan en geven de moed niet op. Blijf in je bubbel!!!

Nicole Loquet