10/06: 8e. RACB Trophy

Speech van Captain Nicole Loquet:

Goedenavond iedereen,

Als Captain van Westgolf ben ik heel blij u hier allen vanavond welkom te mogen heten op de prijsuitreiking gevolgd door receptie van het 8ste tornooi georganiseerd en gesponsord door RACB.

Wij verwelkomen vandaag de leden van het Bestuur van RACB: Dhr Francois Cornelis voorzitter van RACB, Philippe Roberti de Winghe bestuurder RACB en voorzitter van Westgolf en Frederik Maeyens directeur Generaal van RACB en ook Eveline Blankaert afgevaardigd Bestuurder van Westgolf en de link tussen RACB ( camping en golf) met vergaderingen, sport commissie enz. Graag een applaus.!!

U hebt vandaag opnieuw het parcours mogen ervaren en na de moeilijke maanden door zware weersomstandigheden, droogte en ziektes op de greens ( onze voorzitter Philippe Roberti was er getuige van tijdens zijn Prijs van de voorzitter), zijn we fier U een verzorgd mooi terrein te kunnen aanbieden, het resultaat van een grondige, professionele opvolging o.l.v. Bart Vitse. Onze belofte is nagekomen!!

Westgolf groeit en daar zijn we trots op met vele starters, nieuwe leden en green fee spelers. Onze enthousiaste leden wordt een druk programma aangeboden en dit kan enkel door de samenwerking  met RACB die ons in de voorbije jaren veel heeft laten verwezenlijken en dit gecombineerd met de werkkracht van Westgolf: het bestuur, het Westgolf team, de Sport Commissie die de afdelingen vertegenwoordigt, de Pro, initiators, Marshal en vrijwilligers maar ook de leden want zij maken deel uit van dit succes. Ons hoofddoel dat Westgolf een familie/ vriendenclub is, willen we blijven behouden en daar gaan we 100ยด% voor.

Dank voor uw aanwezigheid vanavond, dank aan de RACB voor de prijzentafel, tee-gifts in voor- en namiddag. Laten we nu overgaan tot de prijsuitreiking gevolg door een receptie aangeboden door RACB.