16 & 17/07: CAPTAIN'S PRIZE WEEKEND

Dank u Captain voor deze mooie Captain's Prize!

Zowel zaterdag als zondag genoot iedereen van het aangename golfweertje, van jouw traktaties tussen en na de golf en de mooie prijzentafel! 

Het Sportcomité van Westgolf overhandigde Nicole een cadeaubon voor een nieuwe Golftas & bloemen.

Hierna de Speach van de Captain en foto's

Goedenavond beste Westgolfers,

Mijn 9de Captain’s prize had ik maanden geleden gepland als een zomerse, warme ongedwongen zaterdag en ik voel me samen met u allen gelukkig dat deze droom werkelijkheid werd.

Het is best een emotioneel en deugddoend moment om zovele golfers en sympathisanten hier vanavond en heel deze dag te mogen begroeten in onze club. Proficiat!! Het was een full house en ik heb er alvast van genoten jullie bezig te zien op deze mooie dag.

De Captain van de club is op sportief vlak de roerganger maar stuurt uiteraard samen met vele anderen het reilen en zeilen van de club. Aan boord van een schip zijn er de stuurmannen, machinisten, matrozen enz , iedereen heeft zijn taak. En hier in onze club moeten vele en alle radertjes passen om U een club aan te bieden waar ieder van U zich goed voelt op en buiten het terrein. In de taak die mij werd toegewezen sta ik dus niet alleen. Ik word geholpen en gesteund door de leden van de Sport Commissie die elk in hun eigen verantwoordelijkheid schitterend werk leveren. Dank voor de steun en de raad die ik bijna dagelijks kan ondervinden van het management in grote en kleine beslissingen. Dank ook aan velen van U die mij vaak uit enthousiasme raadgevingen en ideeën doorspelen, positieve en negatieve kritiek geven omdat de club hen nauw aan het hart ligt.

Vooraleer verder te gaan met de prijsuitreiking en de receptie die ik U aanbied, zou ik toch graag even heel persoonlijk willen zijn en dat moet kunnen op deze dag. Ik zou graag mijn Captain’s Prize vandaag special willen opdragen aan iemand die mij heel dierbaar is , die mij nog steeds de boost geeft om verder te doen door zijn positieve kijk op alles zijn realiteitszin zijn humor. Hij is een vechter en hij is hier vandaag. Dank je Ange voor je vriendschap en graag van iedereen een warm applaus voor mijn oud-captain.

En ten tweede gaat  vanavond een speciale dank naar Bart en Olivia die wij nu reeds een 25jaar kennen voor Bart voor de goede raad , steun, ideeën, al het werk voor en achter de schermen en Olivia voor de administratie en zovele kleine en grote dingen en voor beiden voor de vriendschap. Ik zeg het met bloemen!

Mij rest U alleen nog een fijne, gezellige avond te wensen met eerst de prijsuitreiking en een drink en U allen winnaars en niet-winnaars te bedanken voor uw aanwezigheid en uw vertrouwen in onze club.

Nicole Loquet - CAPTAIN WESTGOLF