17/06: 1e. Kiwanis Golf Trophy

Snikheet, frisse Sangria en lekkere High-Tea sandwichen tussen de holes door... Toffe sfeer en een geslaagde BBQ ... Dit alles voor het goede doel van Kiwanis Mercator Oostende 'OKIDOO'.

Bedankt aan alle leden en bezoekers van andere golfclubs en Kiwanis leden voor deze geslaagde 1e. Editie! 

Speech van de voorzitter van Kiwanis Mercator Oostende, Katrien 'T KINDT

"Beste allen,

Als voorzitter van de damesclub Kiwanis Mercator Oostende, zijn wij heel blij met dit golftornooi. Speciale dank aan Westgolf Westende voor de organisatie : aan Olivia, die “one of us” is en aan Bart, eveneens Kiwaniër in hart en nieren.

Onze club bestaat dit jaar 30 jaar, en ook al zijn we slechts met 15, we hebben ons als doel gesteld samen te bouwen aan een toekomst voor de Oostendse kinderen.

15 jaar geleden, naar aanleiding van de beruchte sigarettenmoord in Oostende, zijn we een eigen project opgestart, OKIDOO, Oostendse Kinderen in dialoog met ouders en onderwijs. Concreet betalen wij coaches in het lager onderwijs om kinderen mentale weerbaarheid aan te leren en respect voor anderen

Het project startte  in 1 school met 1 coach, op heden loopt ons project in 12 scholen met  7 coaches met  een jaarlijks budget van  € 30.000

De fundraising van vandaag gaat dan ook integraal naar dit project.

Dank  aan alle sponsors, met name: Koffies Ceuterick, Immo François, Fidelis Oudenburg, Bakkerij Buxley, Handy Home Dirk Van Maele en aan jullie golfers voor jullie deelname!! 

Ik geef het woord aan de Captain voor de prijsuitreiking."