19/01/20: NY Receptie

Captain's Speach 19/01/2020

Na een overvloed van wensen voor het Nieuwe Jaar aan familie, vrienden en collega’s, is het vandaag mijn beurt om naast mijn reeds verschenen digitale wensen ook ieder van U vandaag persoonlijk een positief, sportief en vriendschappelijk nieuwe jaar toe te wensen met natuurlijk een goede gezondheid die toelaat dit alles te verwezenlijken.

Het bijzondere jaar 2020 is begonnen. Hoe gaan we het noemen: 20/20 of tweeduizend 20??

Maar dat 2020 voor ons ,Westgolfers, een bijzonder jaar wordt, daar bestaat geen twijfel over.

Wij zijn samen het zilveren jubileumjaar van Westgolf ingestapt en het wordt een veelbelovend jaar met tal van feestelijkheden om dit 25-jarig bestaan extra in de verf te zetten.

We bieden  U in juli een feestweek aan waarin elke afdeling: juniors/ladies/seniors  Men en rabbits aan bod zal komen. Het hele jaar door zal een zilveren lijn   “a silver line ”de leidraad zijn door dit jubileumjaar met zoals we gewoon zijn mooie wedstrijden, grote sponsortornooien, vele Ins en Outs in de verschillende afdelingen, reisjes enz.

Als apotheose van dit jubileumjaar kan ik U reeds het gala finalefeest aankondigen op de prachtige locatie van “De Lelie” in Beauvoorde op zaterdag 5 december 2020 en niet 28 november zoals het op de agenda vermeld is.

Dit alles kan slechts verwezenlijkt worden door uw vertrouwen in onze club: getuig hiervan de vele aanwezigen (145 personen) op onze receptie. Het ganse Westgolf team, de voltallige Sport Commissie, het green team en de vrijwilligers, zorgen er dagelijks voor U dit alles te kunnen aanbieden in een unieke familiale, vriendschappelijke sfeer waar iedereen jong en oud zich goed voelt. Het wordt een schitterend jubileumjaar, een jaar als voorbode van een veelbelovende toekomst voor onze club. Daar gaan we voor!!!!!!

Nicole Loquet Captain Westgolf