22/01/23: NIEUWJAARSRECEPTIE WESTGOLF

Nieuwjaarsspeach Captain Nicole Loquet:

Goedemiddag beste Westgolfers,

Na een overvloed van wensen voor het Nieuwe Jaar aan familie, vrienden en collega’s, is het vandaag officieel mijn beurt ieder van U persoonlijk een positief, sportief en vriendschappelijk nieuwe jaar toe te wensen met in de hoofdrol een goed gezondheid om dit alles te verwezenlijken.

De boodschap die Westgolf aan ieder van u wil meegeven is dat wij blijven bouwen samen met het Westgolf team en de Sport Commissie aan een golfclub die werkt voor iedereen en die past bij ieder van u. En dat is niet altijd eenvoudig. Wij staan open voor alle vormen van kritiek, positieve en negatieve en ik denk dat wij op dat vlak ook uniek zijn, samen met de familiale, vriendschappelijke sfeer die wij nooit zullen opgeven en waar sportiviteit voorrang krijgt. Ons clubhuis biedt ons de sfeer en een lekkere tafel waarvoor we ook buiten onze golfclub gekend zijn. Administratief staat het Westgolf Team en het secretariaat U dagdagelijks te woord. Het programma van 2023 staat in de startblokken met een waaier aan activiteiten gerealiseerd door de verantwoordelijken van de afdelingen en in samenspraak met het Westgolf team en de vele sponsors die ook dit jaar grote tornooien willen organiseren. Veel aandacht wordt geschonken aan onze starters die super gemotiveerd begeleid worden door de pro , initiators en de marshal.

We kunnen als golfer ook rekenen op een dagelijks verzorgd terrein De gevolgen van de droogste zomer van 2022 sedert de metingen van het KMI, bleven niet uit. De natuur bleef superlang actief met extra maaibeurten tot in de late herfst en een bladerdak dat maar niet wou vallen. Een uitdaging voor elke golfclub en ondanks die moeilijkheden bleven de greenkeepers kwalitatief werk afleveren zodat wij heel het jaar door onze geliefde sport kunnen beoefenen.

We gaan ervoor dat ieder van u in 2023 van junior tot senior de vruchten kan smaken van onze inspanningen die wij pas tenvolle kunnen realiseren met uw enthousiasme en uw vertrouwen 

Dank voor uw heel talrijke aanwezigheid hier vandaag en laten we toosten op dit aanlokkelijk nieuw golfjaar en vooral toosten op elkaar. Gelukkig Nieuwjaar!!

Uw Captain Nicole Loquet