Golfuitstap LE TOUQUET 15 & 16 maart 2020

Op  dinsdag 15 maart  2022 spelen we in LE TOUQUET – La Mer 1e. afslag voorzien om 12:10. We verblijven in het volledig vernieuwde HOTEL LE MANOIR op basis van 2-personenkamers (dubbel of twin) en singles. We dineren  in het restaurant van het hotel dranken inbegrepen en gebruiken de volgende morgen het ontbijt.

Op woensdag 16 maart spelen we in Le Touquet -  La Forêt , 1e. afslag om 09:00, met een lunch na de wedstrijd. We informeren ook naar een mogelijkheid om hogere hcpers te laten spelen op de 9 holes van Le Touquet indien zij interesse zouden hebben om deel te nemen.

Max Hcp deelnemers = 36.

Dit All-In pakket wordt U aangeboden voor de som van 265€ per persoon verblijvend in 2- persoonskamer. Voor de singles een totaal van 325€.

Forfait niet-golfer: 170€.

Speciale prijs voor de eventuele 9-holes spelers nog niet ter beschikking.

Samenvatting: 2X golf Le Touquet (met lunch) en  2x kaartengeld. Overnachting in Hotel LE MANOIR in LE TOUQUET, diner all-in met dranken , ontbijt.

Wij hopen op een zeer groot aantal deelnemers voor deze 2-daagse: het is een  gekende super locatie met 2 mooie? Uitdagende golfterreinen en we rekenen op een toffe,  sportieve sfeer zoals onze Westgolfers gewoon zijn.

Graag deelname storten op rekening van Olivia Wynen – AXA BE87 7506 7242 6794

Sportieve groeten,

Nicole Loquet, Bernard Vandeplas Marc Declercq en het Westgolf Team

Deze uitstap gaat door, onder voorbehoud van eventuele COVID-restricties.