Laatste 'GRAND PRIX' tornooi: Prijs van het CLUBHOUSE

Ons clubhuis is uniek: ik denk dat dit nog een understatement is. Waar vinden we een clubhuis met dezelfde interactie tussen uitbaters, golfers, restaurant en klanten? Nergens omdat Bart en Olivia samen met het hele Westgolf team onvoorwaardelijk verbonden zijn met het reilen en zeilen van het clubhuis, de golf, het parcours, het restaurant enz. Het is 1 grote familie, met al het wel en wee dat een familie kan inhouden. Voor ieder van ons van zo een groot belang, dat je jezelf gehoord voelt , aanvaard. De sfeer in het  clubhuis laat ons toe te mogen zijn wie we zijn. We komen er graag samen, het is thuiskomen.

Daarom is ons clubhuis uniek en ook daarom zijn we in staat om samen met het Westgolf Team en de Sport Commissie ieder van U ook op sportief vlak zoveel moois te bieden.

Vooraleer verder te gaan met de prijsuitreiking , gevolgd door een receptie aangeboden door onze sponsors, wil ik graag Bart en Olivia beiden in de bloemen zetten om hen te danken voor al de goede zorgen die zij onze golfers en bezoekers aanbieden en wij dagdagelijks kunnen ervaren.

Dankjewel Bart en Olivia.

Nicole Loquet