UPDATE CORONA PROTOCOL PARK & PLAY - 29/07/2020

Beste leden,

Na het ontvangen van de aangepaste en verstrengde richtlijnen ivm met PARK & PLAY van Golfvlaanderen en de KBGF heeft de Westgolf Sportcommissie volgende beslissingen genomen. Deze beslissingen gelden voor onze eigen club.

Als golfsport moeten we blij zijn dat we, in deze omstandigheden, onze sport mogen blijven beoefenen.   Op het terrein zelf zijn er amper knelpunten en dankzij het reservatiesysteem is tracing mogelijk maar de sociale aspecten zoals terras, prijsuitreikingen, horeca en verplaatsingen maken sommige evenementen en wedstrijden moeilijk om te organiseren.  

Veiligheid komt op de eerste plaats. 

Daarom enkele moeilijke keuzes:

GOLF

  • ALLE tornooien, ontmoetingen, groepsverplaatsingen van de maand augustus 2020 worden volledig GEANNULEERD. Dwz: Alle Ladies Day’s, Mens’ Day, Rabbit & Hcp & Junior tornooien,  Ryder Cup,  Seniors’day zowel In en Out, de Captain’s Prize, Grand Prix van Handy Home. Ook de Men’s Out van begin september gaat niet door.
  • De inschrijvingsgelden voor de Ladies & Mens’s out Durbuy zullen eerstdaags terug gestort worden.
  • Ivm met de Junioren: bij de stage van 17-19/08 gaan enkel de lessen door, zonder het logeren op de Camping. (Inschrijvingen hiervoor zullen eerstdaags open gezet worden) De Out wedstrijd naar Duinkerke op 22/08 wordt ook geannuleerd.
  • De Golfinitiaties mogen doorgaan, met max 8 personen en mits dragen van mondmaskers indien de afstand van 1,5 m niet kan gerespecteerd worden.
  • De lopende klassementen voor de wedstrijden worden tijdelijk opgeschort. (Corona-Cup)

Deze maatregelen gaan onmiddellijk in en gelden voor de maand augustus 2020.

Wij zullen ook rekening moeten houden met eventuele verstrengingen die lokaal per gemeente of per provincie kunnen aangekondigd worden.

HORECA

  • Tafels worden zo opgesteld dat de 1,5 meter tussen de gasten die aan verschillende tafels zitten, gewaarborgd is, ook wanneer de gasten naar de toiletten gaan. De tafelcapaciteit moet hieraan aangepast worden.
  • Klanten, leden mogen het meubilair NIET verplaatsen.
  • Golfers die een reservatie hebben via igolf moeten niet meer apart geregistreerd worden in de horeca, niet golfende klanten wel.  
  • Respecteer de sociale bubbel  en respecteer de horeca regels (mondmasker, max 10 per tafel, zittend)

Verdere informatie ivm met deze recente aanpassingen (29/07/20) kan U steeds nalezen op de website van Golfvlaanderen https://www.golfvlaanderen.be/gv-e-nieuws/park-play-golf