UPDATE SEPTEMBER PARK & PLAY

Beste Leden,

Gisteren ontvingen we terug versoepelende richtlijnen ivm met de Golftornooien.

We wensen U eerst en vooral te melden dat elke club individueel bekeken moet worden, elke club is uniek en heeft zijn eigen accommodaties en mogelijkheden. Bepaalde beslissingen worden genomen door het bestuur om vooral onze eigen leden te beschermen, dit soms ten nadele van de club.

Vanaf september is het golfprogramma met de tornooien terug open gezet. Je kan nu reeds voor alle tornooien van september en begin oktober reserveren. Onze glazen bol weet niet hoe het verder zal verlopen… we hopen natuurlijk dat alles gunstig evolueert.

Na het spelen zullen de gekende Horeca Covid-19 voorwaarden van toepassing zijn: Social distancing , mondmaskers in en rond het clubhuis, met dezelfde flight aan tafel zitten, korte prijsuitreiking na het spelen indien het een gesponsorde wedstrijd is: winnaars halen zelf hun prijs af met mondmasker, geen overhandiging. 

Natuurlijk wordt dit zo veel mogelijk buiten gehouden, hopelijk houdt het mooie weer nog lang aan!

Wij leggen wel de nadruk op bepaalde voorwaarden:

  • De scores zullen meer en meer digitaal ingegeven moeten worden door de marker op de Smartphone in via de Igolf – App        ( weet je nog niet hoe dit moet, vraag het aan je medespelers of aan de captains die je hierbij graag helpen). Heb je (nog) geen Smartphone, dan kan je op de club computer je scores ook altijd ingeven. Zorg wel dat je je Federatienummer en je Ipass bij de hand hebt.
  • Ook zullen er binnenkort GEEN papieren EDS kaarten meer kunnen gespeeld worden: op het moment dat je een starttijd reserveert duid je aan indien je al dan niet een EDS kaart wenst te spelen, je volgt hiervoor de richtlijnen in het reservatiesysteem.

Graag zien we jullie allemaal heel snel terug op de tornooien!

Captain Nicole Loquet & het Westgolf Sportcomité