5 & 6 Mei: Senior Clubkampioenschap 2022

52 senioren hadden zich ingeschreven om deel te nemen, al had ik gehoopt op een full house van 72 omdat er op de eerste dag niet alleen gestreden werd voor een selectie voor de twee ronde met de beste ‘brut score’ maar ook voor de beste ‘net score’, want daar vielen de prijzen te winnen. Zeer mooie scores werden genoteerd (zie onderaan).

Na de eerste dag werd ‘de cut’ gemaakt voor de tweede dag, 12 dames en 15 heren streden verder voor de titel. Bij de heren startte Etienne (32) met een voorsprong van 6 p op de tweede Michael en mezelf (26), bij de dames werd de score terug op nul gezet door bepaalde omstandigheden, zij streden dus om de titel in de laatste 18 holes, al was het duidelijk dat het hier tussen Conny, Myriam en Magda ging gaan.

De Senior Clubkampioenen 2022 zijn:

Dames

Myriam De Leeuw

Heren

Etienne Pochet

           

 
Proficiat!!!

Na twee prachtige zonovergoten golfdagen werd ons kampioenschap afgesloten met een BBQ, Bart en zijn keukenteam versterkt met Bernard die zijn golftenue inruilde voor een kokstenue zorgden voor de spijzen en Olivia met haar team aangevuld met Pol die eveneens zijn golftenue inruilde zorgden voor de nodige dranken. Bedankt!

Ik denk dat ik mag zeggen dat het clubkampioenschap geslaagd was en dat iedereen ervan genoten heeft, de issues die er waren gaan we in de toekomst proberen te vermijden, zodat iedereen met een goed gevoel kan golfen en met een tevreden gevoel naar huis kan gaan.

De uitslag van dag 1: Stableford net score

 

Dames 1

 

 

 Conny Vermeersch (34)

 

Magda De Meulenaere (34)

 

Dames 2

 

Magda Corneillie (39)

 

Michelle Thielens (39)

 

Heren 1

 

 

Michael Lantsoght (39)

 

Marc De Clercq (38)

 

Heren 2

 

 

Dirk Bailleul (40)

 

Henri Tassenoy (36)

Ik wil graag alle deelnemers bedanken en de leden van de sportcommissie voor jullie hulp en steun.

De volgende seniorwedstrijd is op 19 mei. Tot dan,

Marc De Clercq

Senior Captain