Nieuws

22/10: Ladies IN

22/10: Ladies IN

Geplaatst op 22-09-2020

Een zeer zonnige en aangename Ladies Day! Onze sponsor Mia Hessels nam de honneurs waar bij afwezigheid van onze Captain Nicole die nog in warmere oorden vertoefd.
Gezellig etentje, lekkere prijzen! Bedankt Mia! 

Ladies In 08/09: Louis Widmer... en zo veel meer...

Ladies In 08/09: Louis Widmer... en zo veel meer...

Geplaatst op 09-09-2020

Eindelijk….na opnieuw een maand met verstrengde corona maatregelen en het wegvallen van vele wedstrijden, tornooien, reizen , waren wij Dames terug samen voor een deugddoende  Ladies In met een kwalificatiewedstrijd van Louis Widmer trofee waarvan de finale doorgaat op donderdag 24 september in Royal golf du Hainaut.
Maar dat was niet alles….. een lekker weertje, tee gifts, toffe prijzen van Louis Widmer, een spannende wedstrijd met enkele hoge scores op het terrein dat toch een noodzakelijke carrotage beurt had gekregen vorige week, 30 enthousiaste ladies en….een traktatie  van een super- jarige die op zaterdag 12 september 80 kaarsjes mag uitblazen: Rita Boute. We wensen haar alvast een heel gelukkige dag toe met deze 'mijlpaal’ verjaardag. Proficiat Rita!! Doe zo voort!!!
In Categorie I van 0 tot 18,4 zal Conny Vermeersch onze kleuren verdedigen met de finale en in Categorie II  van 18,5 tot 36 Magda De Meulenare.
De respectievelijke winnaars in Cat. I: Viviane Ronsyn met 38 ptn/ Katrien Geerinckx met 35 ptn en Conny Vermeersch met 35 ptn.
De winnaars in Categorie II: Lydia Geens met 40 ptn/ Huguette Wullaert met 35 ptn en Christiane Albregt met 32 ptn.
Een heerlijk etentje besloot deze sportieve gezellige dag. Afspraak op dinsdag 22 september voor een Ladies IN met als sponsor Mia Hessels.
Nu een tijdje met vakantie en we zien elkaar weer in oktober.
Nicole Loquet