Nieuws

Een pittige jacht op de vos als afsluiter golfjaar Ladies

Een pittige jacht op de vos als afsluiter golfjaar Ladies

Geplaatst op 17-11-2021

Traditiegetrouw bezorgde Maurice Ghyselen als fervent jager, ons de nodige jachtattributen om onze Give & Take geschenkentafel te versieren.  Elke Lady  ( 27) ontving bij de start een leuke gadget van mij als Captain als dank voor de sportiviteit en vriendschap op de vele In en Out wedstrijden die we dit jaar organiseerden.
De vos, Mieke Lonneville had een off Day en de jagers hadden snel het arme dier te pakken. Bedankt alvast  Mieke voor de leuke jachtpartij.
De prijsuitreiking met leuke cadeautjes voor ieder van ons, was de beste apotheose voor het voorbije golfjaar. Olivia kon 12 holes beter spelen dan de vos gevolgd door een groepje Dames die 11x beter speelden, 10x beter en mocht als eerste een cadeautje kiezen.
In categorie I behaalde Magda de Meulenaere als 1ste 36 ptn gevolgd door Marie Jeanne met 32 en Sabine Huyghe met 31 ptn.
In categorie II  behaalde Marie-Louise Goris 41 ptn , gevolgd door Olivia met 38 ptn en Daisy Declerck 36ptn.
Een feestelijk etentje met een knipoog naar de jacht besloot deze jacht-golfdag.
Afspraak voor de start van het wintergolfseizoen zonder qualifying wedstrijden maar telkens een eclectic wedstrijd op dinsdag 7 december . Traditiegetrouw starten we met een praat-eet en golfcafé. Start 11u  stipt. Het praatcafé is open voor iedere Dame ook als je die dag niet mee golft. Veerle zorgt voor taart na de wedstrijd , ik zorg voor soep en brood en Christiane Albregt voor een nearest to the pin!!! Ben jij erbij?!!
Tot dan Nicole Loquet

02/11: Ladies In: Een late Halloween...

02/11: Ladies In: Een late Halloween...

Geplaatst op 03-11-2021

Opnieuw een zonnige herfst golfnamiddag voor een kleine groep ladies (15) op een parcours dat geleden heeft onder de felle regenbuien van de afgelopen dagen.
Geen qualifying maar een ontspannende namiddag met een Halloween sfeertje in de 19de hole.
De winnaar zonder categorie was Mieke Lonneville met 37 punten. Proficiat!! Mieke werd bovendien nog verrast door Vicki met een ‘beloofd’ gehaakt varkentje..
De 2 nearest to the pins op  holes 8/17 en 9/18 gingen respectievelijk naar Vicki Vilain en Katrien Geerinckx.
Afspraak dinsdag 16 november voor onze laatste qualifying wedstrijd van dit Lady’s golfjaar vooraleer we de wintercompetitie starten. Mieke Lonneville is onze vos met de vossenjacht. Iedereen is een winnaar!! Give & Take! Breng een cadeautje mee van minimum 15 €.
Nadien verwachten we een grote groep Dames voor een afsluiten feestelijk etentje.
Tot dan,  Nicole Loquet

19/10: Ladies Out KGTH

19/10: Ladies Out KGTH

Geplaatst op 19-10-2021

Zomer in de herfst, golf & een super avond bij Mia! 

05/10: Ladies In: DANKJEWEL WEERGODEN!!

05/10: Ladies In: DANKJEWEL WEERGODEN!!

Geplaatst op 06-10-2021

De weersvooruitzichten voor onze Ladies Day zagen er miserabel uit: pletsende regen en wind….maar het wonder geschiedde: onze afspraak met de weergoden werd punctueel opgevolgd met als resultaat zon en soms een stevige wind uitgerekend tussen 13.30u en 17.30u en daarna gingen de plensbuien verder!!!!!!
Het werd een heel aangename ontspannen wedstrijd  gesponsord door Norma Roelandt, in hart en nieren blijft zij in alle omstandigheden onze club trouw. Bedankt Norma voor de mooie prijzentafel.