Hoe schrijf ik in voor een wedstrijd?

1.Hoe en waar ?


Klik op de blauwe logo I-golf om rechtstreeks doorverwezen te worden naar de website van golfvlaanderen.

Indien u nog geen paswoord heeft voor i-Pass, dan klikt u onderaan op de trolley en vult u uw federaal nummer, naam, voornaam, geboortedatum en e-mail in.


Als u op “paswoord aanvragen” klikt, zal u een paswoord toegestuurd worden naar het ingevulde email-adres of U stuurt een mailtje naar het secretariaat info@westgolf.be


U kan toegang krijgen tot “uw handicap online” en tot de wedstrijden en golfbanen van uw club via de site http://www.golfvlaanderen.be - Klik daar in de menubalk rechts onder op het groene vakje “uw handicap online”.
 

Als u al een i-Pass paswoord heeft, dan kan u onmiddellijk op het golfballetje klikken. 
 

Op het beginscherm van i-Pass wordt u gevraagd om in te loggen met uw federaal nummer (dat u kan vinden op uw federatiekaart) en uw i-Pass paswoord.
 

2. Welke mogelijkheden?


i-Pass biedt u volgende mogelijkheden :


In de eerste kolom staat vermeld vanaf wanneer en tot wanneer u zich kan inschrijven voor de wedstrijd. Als de wedstrijd open staat om in te schrijven, dan verschijnt 

Indien er  staat, wil dit zeggen dat u zich niet kan inschrijven voor deze wedstrijd. Dit komt omdat u niet voldoet aan de inschrijvingscriteria (leeftijd, handicap, dames of heren, enz.)

Na het klikken op   kan u soms ook nog kiezen in welk tijdsblok u wenst te starten..


U klikt vervolgens terug op het inschrijfsymbool dat naast uw gewenste uur staat.


Op het volgende scherm krijgt u nog eens een overzicht op de wedstrijd die u selecteerde. U wordt gevraagd om uw inschrijving te bevestigen. 


Inschrijving bevestigen/annuleren/statistieken: 

Als men ingeschreven is voor een wedstrijd, heeft men de mogelijkheid om  zijn inschrijving te annuleren :


Wij hopen dat u met plezier gebruik zal maken van de nieuwe mogelijkheden die wij u bieden. Als u vragen heeft, dan zijn wij steeds tot uw beschikking.


Met vriendelijke groeten,

 

Westgolf NV