Nieuws

Woord van de Captain

Woord van de Captain

Geplaatst op 17-10-2020

Beste Leden Westgolfers,
Het virus slaat hard toe, we moeten er geen doekjes meer om winden. 

WESTGOLF RYDER CUP 2020

WESTGOLF RYDER CUP 2020

Geplaatst op 14-10-2020

YES YES YES !!! Eindelijk, na 2 x verplaatsen van dit tornooi (wegens de gekende maatregelen en het weer) is onze WESTGOLF RYDER CUP toch doorgegaan! Vooral dank aan de weergoden! Alles zo 'Corona-proof' als mogelijk! Start na elkaar- in je flight blijven - zelfde tafel- bubbel enz enz.....
Het was een SUPER dag !!!! Proficiat aan het 'BLAUWE' team, Chapeau voor het witte Team - #friendstogether #westgolf #lescopainsdabord #Menswestgolfsuperteam !!!!
tks to ons SUPER TEAM- SPORTCOMMISSIE-SPONSORS- #Produktsmarcrommel #cheffDimitri en #ALLEDEELNEMERS .... #golfisfun #golfiswestgolf !!!

WORLD HANDICAP SYSTEM 2021

Geplaatst op 12-10-2020

Met deze spelersversie willen we je op een eenvoudige wijze uitleggen hoe het WHS in België werkt.
Vanaf maart 2020 wordt je World Handicap Index getoond naast je EGA Handicap. Hiervoor werden al je oude scores
van je EGA Hcp Historiek omgezet naar een WHS-historiek. Scores gespeeld na 1/1/2016 worden gebruikt voor het
berekenen van je Handicap Index. Scores die je in 2020 speelt worden eveneens omgezet.
Vanaf 3 november 2020 zal je World Handicap Index je officiële Handicap Index worden en vervalt je EGA Hcp
Hierna vind je een PowerPoint met de volledige uitleg...

Nieuwe richtlijnen voor de wedstrijden op Westgolf

Nieuwe richtlijnen voor de wedstrijden op Westgolf

Geplaatst op 07-10-2020

Beste Leden,
Uw veiligheid en gezondheid is prioriteit in onze club en dat hebt U in de voorbije lange maanden kunnen ervaren dankzij de strikte naleving van de voorschriften ivm Covid 19 op Westgolf.
Gezien de sterke toename van de besmettingsgraad op dit moment in ons land en in de naburige landen, heb ik besloten alle wedstrijden die in de komende maand gespeeld zullen worden en dit  met ingang van vandaag 7 oktober, NIET IN SHOT GUN te laten doorgaan. Men start na elkaar en dit in navolging van de Park & Golf voorschriften van de voorbije maanden.
Onze club heeft nu met de seizoenswisseling niet meer de capaciteit om vooral voor en na de wedstrijden te zorgen voor optimale veiligheid bij het toestromen van een groot aantal mensen in het clubhuis.
Wij blijven rekenen op uw samenwerking, het virus circuleert en maakt slachtoffers. Blijf aub de voorschriften nauwgezet volgen voor uw en onze gezondheid.
Nicole Loquet Captain Westgolf

06/09: Een Mini-Opendeurdag op Westgolf

06/09: Een Mini-Opendeurdag op Westgolf

Geplaatst op 07-09-2020

Zondag 6 september organiseerde onze club een mini Open-Deur dag met een 30-tal geïnteresseerden verdeeld over 3 kleurgroepen. Volledig conform met de aanbevelingen i.v.m. Covid 19, konden de deelnemers onder een stralende zon, de sfeer opsnuiven van onze levendige club.