Sponsors

Handy Home Van Maele BVBA

Handy Home Van Maele BVBA

Bent u aan het bouwen, verbouwen? Bent u op zoek naar inspiratie voor uw interieur of tuin? Wenst u persoonlijk advies bij het klaren van je klussen?

Kom dan zeker eens langs in dé doe-het-zelf zaak van de Westkust! Zowel voor de particulier als vakman.

Ontdek ons ruim aanbod aan gereedschap, bouwmaterialen, sanitair, elektriciteit, ijzerwaren, verwarming, decoratie, verf, toebehoren voor auto en fiets, ... ook voor de vakman.


VIVA Fashion

VIVA Fashion

Door de jaren heen is VIVA Fashion uitgegroeid tot een modieuse winkelketen waar modebewuste dames en heren hun perfecte outfit vinden.

VIVA Fashion staat voor betaalbare mode. U vindt er verschillende kwalitatieve brands - van sportieve outfits tot elegante stadskledij - van modern tot klassieke kledingstijl.


PMR Produkts & Clean

PMR Produkts & Clean

PMR Groep staat voor professioneel onderhoud. In deze groep zitten twee  bedrijven: PMR Produkts Marc Rommel bvba en PMR Clean.

Al meer dan 36 jaar is PMR Produkts - Marc Rommel gespecialiseerd in kwalitatieve onderhoudsprodukten, papierwaren, verpakkingen en kantoorbenodigheden voor de professionele sector. Enkel het beste is goed genoeg voor hun klanten.

PMR Clean is een professioneel schoonmaak- en onderhoudsbedrijf.


André & Bart Ledaine NV

André & Bart Ledaine NV

André en Bart Ledaine NV maakt deel uit van de Excellent electro groep en is gespecialiseerd in audio, TV, video, DVD, tablets, smartphones, foto, led-verlichting, groot huishoudtoestellen, inbouwapparaten, telecom, ...

Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om u persoonlijk advies te geven in onze winkel te Oostende. Zo bent u zeker dat u de juiste keuze maakt en het aanleunt bij uw behoefte.

Wenst u liever online te bestellen? Dan kan via onze website. Wij zorgen voor een feilloze levering.


Vanhooren Ceremonies

Vanhooren Ceremonies

Waardig afscheid nemen van uw geliefde

Vanhooren Ceremonies heeft jarenlang ervaring en ondersteunt u ten volle bij het verlies van uw dierbare. Wij begeleiden u op een professionele manier en zorgen voor alle formaliteiten. In ons funerarium en aula kan u op een persoonlijke manier afscheid nemen van uw geliefde.

Raadpleeg hier de meest gestelde vragen

The Frame Factory

The Frame Factory

Elke herinnering verdient een inlijsting op maat!

Op zoek naar een kwalitatief kader voor jouw foto, schilderij, betekenisvolle kledingstuk, souvenirs, ... maar je weet niet wat het beste zou passen - ga dan even langs bij een inlijster in uw buurt - hij adviseert jou op een professionele manier.

Vind hier een inlijster in uw buurt

TheValueChain

TheValueChain

Efficient Processes - we make your business ready for the networked economy.

Als SAP partner focust TheValueChain vooral op innovatie alsook op het vereenvoudigen van processen en infrastructuren. Als expert helpen wij ook het volledige proces implementeren. Ons doel: uw business performanter maken.

Maak hier kennis met de missie en de visie van TheValueChain

Fabienne Coucke Schoonheidsinstituut

Fabienne Coucke Schoonheidsinstituut

Beauty has no age! Forever young!

Fabienne Coucke heeft ruim 30 jaar ervaring in hoogkwalitatieve schoonheidsverzorgingen: manicure, pedicure, epilaties, lichaamsverzorgingen, permanente make-up, ... maar het neusje van de zalm is ongetwijfeld de gelaatsverzorging. Via de gevanceerde techniek "Exilis" blijf je bij Fabienne Coucke eeuwig jong.

Boek je afspraak via 059/30 44 34 of via onze facebookpagina

Modern Shop

Modern Shop

Nieuwkuis - Wasserij

Betrouwbaar adres voor het reinigen en/of ontgeuren van kledij, (over)gordijnen of tapijten? Modern Shop in Middelkerke, Nieuwpoort of Bredene garandeert een onberispelijke service! Ophaaldienst beschikbaar in de kuststreek.

Raadpleeg hier onze openingsuren

Jero Design Juwelier

Jero Design Juwelier

Juwelen creëren is een passie - u bedenkt, wij maken

Jero Design onderscheidt zich ongetwijfeld op de markt door zijn persoonlijke ontwerpen.  Jelle Roels maakt voor u een uniek gouden of zilveren juweel! Samen van schets naar 3D voorbeeld naar atelier naar afgewerkt juweel! Echt vakmanschap! Een andere specialiteit: trouwringen en herstellingen.

Contacteer vrijblijvend Jelle Roels voor persoonlijk advies

Absolutely Golf

Absolutely Golf

Your start for a great golf game!

Dé golfwinkel in De Panne waar je de laatste trends qua golfmateriaal, golfkleding, golfschoenen en golfaccessoires als eerste kan spotten! Je kan er ook terecht voor een persoonlijke swinganalyse, clubfitting of regripping.  Kortom alles in huis om je golfspel zo aangenaam mogelijk te maken!

Bezoek onze webshop of bestel online een cadeaubon

Snoep & Horecacenter Lingier - Cash & Carry

Snoep & Horecacenter Lingier - Cash & Carry

Alles wat de innerlijke mens kan versterken!

Bij Snoep- en Horecacenter Lingier vind je alles voor de horeca: confiserie, dranken, koffie, thee, diepvrieswaren, seizoensartikelen, ... Ook particulieren kunnen terecht in de Cash & Carry voor een uitgebreid aanbod aan bieren en een mooie selectie aan wijnen en sterke dranken.

Raadpleeg hier het uitgebreid aanbod

RACB

RACB

RACB drives your automobile experiences!

Naast eigenaar te zijn van Westgolf en RACB Camping ligt de expertise van RACB vooral in de automobielsector en de verzekeringssector.  RACB heeft ondermeer een eigen bijstands- en wagenverzekering waardoor u zonder zorgen kan cruisen naar uw droombestemming.  In de "Driving Academy" leert u met de auto of moto rijden en kan u uw rijvaardigheden verder perfectioneren.

Wordt RACB lid en geniet tal van voordelen

Gemeente Middelkerke

Gemeente Middelkerke

De Gemeente Middelkerke bruist van de activiteiten.  Jaarlijks vinden talrijke toeristen en tweede verblijvers de weg naar Middelkerke - Westende. Waarom houden ze zo van Middelkerke? Omwille van het uitgebreid aanbod aan activiteiten voor jong en oud.  Voor ieder wat wils.  Denk maar aan het jaarlijks champagneweekend, het uitgebreid cultuuraanbod, het bierweekend, het visweekend, het stripfestival, talrijke sportmanifestaties, muziekfestivals, leuke kinderactiviteiten, ... Elke dag valt er wel iets te beleven in Middelkerke en Westende.

Raadpleeg hier de "what to see" en de "what to do" in Middelkerke en Westende